Quality Hotel Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)
Quality Hotel Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

Ny hotelldirektør på Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad har fått ny hotelldirektør denne høsten.

Publisert
Sabina M. Widenqvist. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Sabina M. Widenqvist. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Siden 1. september har Sabina M. Widenqvist vært ansatt som ny direktør på hotellet, og resultatene er allerede godt synlige.

– Hotellet er i utvikling og går fremdeles gjennom en fantastisk omstillingsprosess. 2016 var det første året hotellet hadde positivt resultat, og i 2017 ser det ut til at det blir enda en ny rekord. De siste månedene av året vil vi fokusere på å levere et fantastisk julebord for våre gjester, og vi gleder oss til det vi har i vente for neste år og årene som kommer etter, sier den nybakte hotelldirektøren i en pressemelding.

I Nordic Choice Hotels siden 2011

Widenqvist kom til Quality Hotel Fredrikstad med bred erfaring. Med studier innen diplomati og tidligere erfaringer fra restaurantbransjen, startet reisen i Nordic Choice Hotels i 2011.

Etter noen måneder i restauranten på Quality Hotel & Resort Norefjell (nå Norefjell Spa & Ski), tok hun steget opp som housekeeping-assistent, som så banet veien til stillingen som husøkonom på Comfort Grand Central.

Fra resepsjonsområdet på Quality Hotel Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)
Fra resepsjonsområdet på Quality Hotel Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

I 2016 gjennomførte hun «Management Trainee-programmet» for Quality Hotel-kjeden, som avsluttet i Fredrikstad, og fikk der stillingen som hotellsjef, før hun nå altså har tatt over roret helt og holdent.

– Brennende engasjement

– Sabina Widenqvist har vist stor utvikling og et brennende engasjement for Fredrikstad siden hun kom til Quality Hotel Fredrikstad. Med imponerende resultater på kort tid, og en betydelig økning i trivsel blant de ansatte, var valget enkelt ved ansettelse av ny direktør, sier driftsdirektør for Quality Hotel Norge, Henrik Ståhl.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS