Porsgrunds Porselænsfabrik lanserer serviset Natur. (Foto: Porsgrunds Porselænsfabrik)

Servisenyhet fra Porsgrunds Porselænsfabrik: Natur

Fra jord til bord: Porsgrunds Porselænsfabrik har latt seg inspirere av naturen og en plantebasert livsstil, når det tidsriktige serviset Natur lanseres denne høsten.

Natur er et servise i nordisk stil med organiske former, og farger og materialer inspirert av naturen rundt oss. Vi finner det harde og matte fra fjellet, det myke og lune fra skogen, det blanke og gjennomskinnelige fra vannet, og det faste porselenet fra jorden. Kvalitetsproduktene i glass og porselen i ulike størrelser og fasonger, kan settes sammen i mange vakre kombinasjoner og borddekkinger.

Plantebasert trend

– Med dette serviset ønsker vi å kunne inspirere både privatpersoner og kokker til å bruke mer plantebaserte råvarer. Mat-trendene verden over går mer og mer mot plantebasert, noe som er bra for både miljøet og for folkehelsa, sier produktsjef hos Porsgrunds Porselænsfabrik, Pia Cecilie Zelow.

– Vi begynte med å se på naturen og ta elementer fra det som eksisterer rundt oss. Vi ville bli inspirert av planteriket, da dette er et vegansk konsept, og tok uttrykket «Fra jord til bord» med oss i tankeprosessen. Produktene skulle ikke være tydelige kopier fra naturen, men subtilt henvise tankene i den retningen. Vi tok derfor elementer fra naturen og gjorde de om til tidsriktige elementer for bordet, sier Zelow.

Kvalitet

Serviset lanseres i tre omganger, og vil til slutt bestå av 14 servisedeler i porselen og 2 servisedeler i glass. Porselensdelene kommer i tre ulike farger; lys granitt, mørk granitt og matt sort. Glassdelene blir å finne i klart glass, koksgrått glass og turkist glass.

Porsgrunds Porselænsfabrik har høyt søkelys på kvalitet i produksjonen, og Natur-serviset er laget i høybrent feltspatporselen, med sterk glasur ment for restaurantbruk. Serviset tåler også godt både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Med Natur får du dermed et servise du kan ha glede av i lang tid fremover, til alle anledninger.

Lanseringsdatoer:

22. oktober 2021:

Asjett, 21 cm

Tallerken, 26 cm

Dyp tallerken, 16 cm

Dyp tallerken, 24 cm

Organisk asjett, 19,5 x 11 cm

Organisk asjett, 24 x 15,5 cm

Asjett i glass, 22 cm, 4 pk.

Dessertskål i glass, 15,5 cm, 4 pk.

Q1 2022:

Serveringsbolle, 14 cm

Serveringsbolle, 9,5 cm

Ved forespørsel om priser, kontakt her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS