Gin for elefantene

Strag lanserer Elephant Gin i Norge. 15 prosent av overskuddet sikrer elefantenes livsvilkår i Afrika.

Publisert

I produksjonen brukes det 14 ulike urter og vekster som inkluderer unike og sjeldne vekster fra Afrika.

Gin-typen vant våren 2016 World Gin Award 2016, og har også fått en rekke andre priser.

– Vi er stolte over å presentere Elephant Gin som er en unik gin produsert på tradisjonelle afrikanske urter på en etisk og bærekraftig måte, samtidig som vi bidrar til å støtte opp om dyrelivet på det afrikanske kontinent. Dette er en gin som blir produsert på den gamle måten, og har blitt tilsatt kun naturlige krydder og ingen tilsetningsstoffer, opplyser Vidar Hallingstad Larsen i Strag AS.

Elephant Gin-flasken er håndlaget, og logoen er utformet som et frimerke tilsvarende det som ble sendt hjem fra de oppdagelsesreisende. Naturkorken er hentet fra Portugal, der naturkork høstes hvert sjuende år.

Alkohol: 45 prosent

Pris: 450 kroner (0,5 liter, Vinmonopole)

Importør: Strag.

Powered by Labrador CMS