Godt og sunt på grillen

Jan Ivar Nykvist er blant Norges mest kjente grillkokker. Nå har han gitt ut boka «Sunt på grillen».

Publisert

– Jeg håper jeg kan ta livet av noen myter. Lære leserne noen nye ting, og ikke minst at jeg skal inspirere og motivere til å bruke mer av året til å grille! sier forfatter Jan Ivar Nykvist.

Jan Ivar Nykvist. (Foto fra boka)

Han ønsker ikke å revolusjonere grillverdenen, men vil at folk skal grille sunnere. I boka er det egne kapitler om hvordan du kan grille fisk, grønt, kjøtt og pizza. Nykvist gir deg ogsp gode tips om tilbehøret, og for den saks skyld, en god dessert.

I boka «Sunt på grillen» finner du oppskrifter og tips til sunne og gode måltider.

– Jeg tror fortsatt at mange forbinder en grillmiddag med sprekkeferdige bukseknapper, og lysten til å tilbringe resten av kvelden på sofaen eller i godstolen, men her får du gode tips til sunne og gode retter som ikke gjør deg «stappmett». I boka finner du tips til råvarer og tilbehør. Du kan enten nyte dem alene en tirsdag kveld, eller dem sammen til et helaftens grillmåltid, sier Nykvist.

Nykvist er Norgesmester i grilling fire ganger, og endte også på andreplass i «Norges grillmester» på TV2. Han driver også bloggen Matenvideler.no.

Sammen med fotograf Stian Broch og designer Mats Dreyer har han tidligere gitt ut bøkene Glød og Maten vi deler. I denne boka er det Dreyer som står bak bildene.

Sunt på grillen

Forfatter: Jan Ivar Nykvist

Antall sider: 266, innbundet

ISBN: 978-82-02-59928-7

Forlag: Cappelen Damm

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS