Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge lanserer sitt pop-up-kjøkken førstkommende tirsdag.

Cocktailbar lar deg smake på alle verdens retter

Tirsdag 17. januar lanserer Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge sitt pop-up-kjøkken, som lar gjestene prøve nye matkonsepter og spesialtilpassede cocktails hver måned.

Publisert

Her kan gjestene prøve en meny som stadig er i endring, akkompagnert av spesialtilpassede cocktails. Cocktailbaren, som åpnet i desember, er den første i sitt slag som lar andre aktører eksperimentere med sine matkonsepter fra deres pop-up-kjøkken i Oslo.

Les også: Ny bydelsbar på Grünerløkka (publisert november 2016)

En kulinarisk innovasjon

Pop-up-restauranter er i vinden som aldri før internasjonalt, og i løpet av de siste årene har også trenden etablert seg mer og mer her til lands.

«Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge vil nå ta del i denne kulinariske innovasjonen gjennom å la både etablerte og uetablerte aktører servere gjestene matretter fra deres pop-up-kjøkken. Første aktør ut er Aymara, som med en moderne vri serverer latin-amerikanske retter basert på norske råvarer», heter det i en pressemelding.

Fra førstkommende tirsdag kan du få serverte Aymara-retter på Nedre Løkka i Oslo.

Gir gjestene muligheter til prøve ut

– Gjennom å lansere et pop-up-kjøkken gir vi gjestene muligheten til å prøve nye, spennende matkonsepter hver måned. Vi kickstarter med aktører som allerede har etablert seg andre steder i Oslo, men er også i kontakt med unge gründere som driver såkalte foodtrucks, noen utenlandske restauranter som vurderer å etablere seg i Oslo, samt andre kokketalenter. Vårt pop-up-kjøkken er ment for alle, sier Kim Søyland, eier av Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i en pressemelding.

Nye aktører hver måned

Hver aktør vil holde til i lokalene på Nedre Løkka i fire uker, med to ukers pause mellom hver aktør. Den latin-amerikanske restauranten Aymara er første aktør ut som får servere gjestene i Thorvald Meyers Gate 89. Deretter følger de nyetablerte restaurantene Publiko og Trio Mat.

– Vi er takknemlige for at Nedre Løkka Cocktailbar åpner dørene for oss, og er spente på å teste rettene våre fra en ny lokasjon. Her skal vi rullere med en mindre meny bestående av tre mellomstore retter de første to ukene, og deretter teste tre nye retter de to påfølgende ukene. Fellesnevnerne for maten vi serverer er syre, chili og friskhet. Disse smakseksplosjonene blir akkompagnert av en spesialsydd cocktailmeny, noe vi tror blir en uslåelig kombo, sier kjøkkensjef ved Aymara Cocina Latinam, Kim Daniel Mikalsen, også kjent fra Top Chef på TV2.

Spennende cocktailvarianter

Siden åpningen i desember, har baren servert cocktailer som normalt sett nytes alene, men nå vil også cocktailmenyen skreddersys etter hvilke smaker som serveres fra pop-up-kjøkkenet.

– Når første aktør er på plass, vil vi også tilpasse drinkene etter hva som serveres fra kjøkkenet. Cocktailmenyen vil rullere på samme måte som matrettene, slik at våre gjester kan nyte det unike samspillet mellom mat og drikke. Når Aymara er på plass vil vi for eksempel servere drinker som passer godt til smaker som står sentralt i deres kjøkken, blant annet kokos, koriander, lime og eksotiske frukter, sier barsjef ved Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge, Andreas Gullbrandsson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge

* Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge ligger i Thorvald Meyers Gate 89, i de gamle Escalon-lokalene.

* Baren ble åpnet 1. desember 2016.

* Kim Søyland og Jama Awaleh står bak nyskapningen på Grünerløkka.

* Tirsdag 17. januar lanserer de sitt pop-up-kjøkken, hvor alle som vil eksperimentere med nye matkonsepter kan få muligheten til å prøve seg. Dette vil rullere hver sjette uke, hvor hver aktør har åpent i fire uker. Første aktør ut, Aymara Cocina Latina, vil være til stede fra 17. januar til 11. februar, og holder åpent fra tirsdag til lørdag.På fredager åpner kjøkkenet for After Work. De vil være til stede på Nedre Løkka Cocktailbar fra 17. januar til 11. februar. Deretter følger Publiko og Trio.

Les mer på Nedrelokka.com

 

 

Powered by Labrador CMS