Tonje Svee fra To Rom og Kjøkken og Nils Flatmark fra Britannia Hotel representerer Norge i den første utgaven av «Nordic Green Chef». (Foto: OFG)
Tonje Svee fra To Rom og Kjøkken og Nils Flatmark fra Britannia Hotel representerer Norge i den første utgaven av «Nordic Green Chef». (Foto: OFG)

I dag skal den grønneste kokken i Norden kåres

«Årets grønne kokk» har i mange år vært en anerkjent kokkekonkurranse i Norge. Nå er konkurransen videreført til Norden, og i dag, mandag 28. mars, arrangeres «Nordic Green Chef» i Herning i Danmark. Tonje Svee fra To Rom og Kjøkken og Nils Flatmark, soussjef på Britannia Hotel, er Norges deltakere.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS