Det lokale sambruklaget avholder fermenteringskurs på taket. (Foto: Colin Eick /Eick Foto)
Det lokale sambruklaget avholder fermenteringskurs på taket. (Foto: Colin Eick /Eick Foto)

Alt kan spises i Nord-Europas største takhage

Dyktige landsskapsarkitekter legger til rette for urbant jordbruk midt i Økerns tetteste kontorjungel. Nå hedres Oslo Pensjonsforsikring, DARK Arkitekter, Lark Landskap og U.Reist med DOGA-merket for design og arkitektur.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS