Jesper Francl nett
Jesper Francl nett

Dronningkokk blir Radisson Blu Trysil-direktør

Radisson Blu Resort, Trysil, som åpnet dørene i desember i fjor, får ny toppsjef. Den tidligere danske dronningkokken Jesper Francl overtar som administrerende direktør etter Henning Hanevold.

Publisert

Jesper Francl blir ny direktør for Radisson Blu Resort, Trysil.

Jesper Francl har vært tilknyttet Radisson Blu og The Rezidor Hotel Group siden 1997. Før det var han i fem år den danske dronningens personlige kokk.

- Bredden og kvaliteten i tilbudet både inne og ute er i øverste klasse, vi kan hamle opp med Alpene. Alle på hotellet er stolte over det vi kan tilby gjestene, sier ny administrerende direktør Jesper Francl i Radisson Blu Resort, Trysil.

Populært blant danskene

Trysil er Norges største og mest besøkte skidestinasjon, med Gardermoen 16 mil unna er Trysil lett tilgjengelig også for utenlandske gjester. Et Radisson Blu-hotell midt i bakken har bidratt til å gjøre destinasjonen enda mer populær, ikke minst blant danske turister.

Allerede før åpningen av Radisson Blu Resort Trysil 15. desember 2008 var Jesper Francl på plass i Trysil, da som assisterende direktør. Nå overtar han som leder for hotellet etter Henning Hanevold. Hanevold har vært en av drivkreftene bak etableringen av Radisson Blu Resort, Trysil og vil fortsette som arbeidende styreleder.

Midt i bakken

Bredden og kvaliteten i hotellets tilbud gjør det attraktivt gjennom hele året. Hotellet har avanserte konferansefasiliteter.

Radisson Blu Resort, Trysil ligger midt i alpinbakken, og har 210 rom, badeanlegg med klatrevegg og Norges eneste og verdens nordligste innendørs surfebølge. Hotellet har også bowling, spa, shopping og en rekke restauranter og barer. Golfbanen er i umiddelbar nærhet, det samme er Trysils urørte natur.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS