JanPetterEilertsen2

Norsk leder i Rezidor

Carlson Rezidor Hotel Group forsterker den nordiske ledelsen med nordmannen Jan Petter Eilertsen. Han blir ny Regional Director i Radisson Blu for Sverige, Danmark og Island.

Publisert

Jan Petter Eilertsen.

Eilertsen begynte sin karriere med Rezidor i 1984. Han har hatt flere lederstillinger, blant annet som Senior Manager i Bergen, Luleå, Stavanger og Beijing før han ble forfremmet til General Manager for Radisson Blu Royal Hotel i København i 1996. I 1999 forlot Eilertsen Rezidor for å bli Vice President i Fjord Line.

Styrte på Baltikum

I 2006 vendte han tilbake som General Manager på Radisson Blu Hotel i Kuwait, en stilling han innehar frem til 2010. Da blir han bedt om å ta stillingen som Regional Director for Baltikum med totalt 13 eiendommer i de tre landene. I løpet av de siste to årene har Eilertsen lykkes med å omgjøre ni av eiendommene til Radisson Blu- og Park Inn-hoteller.

– Jeg ser virkelig frem til å starte i min nye rolle som Regional Director i Norden, sier Jan Petter Eilertsen.

Stockholm som base

– Vi er svært godt fornøyd med å få Jan Petter Eilertsen til posten som Regional Director for Sverige, Danmark og Island. Han kommer til å gjøre en strålende jobb, sier Christian Gartmann, Area Vice President i Norden.

Eilertsen kommer til å jobbe ut fra Stockholm og rapportere direkte til Christian Gartmann, Area Vice President i Norden. Jan Petter Eilertsen har en lang historie med Carlson Rezidor, senest som regionssjef for Baltikum.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS