Copperhill Mountain Åre1 nett

Ny hotelldirektør på Copperhill Mountain Lodge

Pernilla Gravenfors er ansatt som ny hotelldirektør på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Hun kommer fra Comwell Aspenäs, der hun har jobbet som VD siden 2007. Nå tar hun med seg familien til fjells for å forberede nyåpning av det femstjerners hotellet 1. desember.

Publisert

– Vi har lett etter en dyktig og sporty direktør som kan ta vare på det unike med Copperhill Mountain Lodge og samtidig videreutvikle konseptet. Vi er stolte og glade over å ha fått Pernilla Gravenfors med i familien, og vi ser frem mot å jobbe sammen frem mot åpningen, gjennom vinteren og mot nye sesonger. Hun har solid erfaring fra hotell og spa, samt en egen forkjærlighet friluftsaktiviteter, sier Daniel Stenbäck, konserndirektør for Quality Resort og Stand Alone i Choice Hotels Scandinavia.

Choice kjøpte hotellet i høst

Choice Hotels Scandinavia kjøpte femstjerners designhotellet Copperhill Mountain Lodge i august og den nye organisasjonen for å drifte Nordens beste skihotell begynner å ta form.

Les også: Choice overtar Copperhill Mountain Lodge i Åre

Pernilla Gravenfors har flere års erfaring fra resorthotell, hun har blant annet tidligere arbeidet som hotellsjef på Varbergs Hotell Spa og på Loka Brunn Hotell og Spa i Sverige.

Hun har en Master of Management fra Macquarie University i Sydney. Pernilla flytter til Åre sammen med hele familien. Der får hun gode muligheter til å fortsette å dyrke sin interesse for triatlon, sykling og ski.

– Det kommer til å bli veldig spennende å jobbe med en så eksklusiv vinterdestinasjon. Copperhill Mountain Lodge er et hotell utover det vanlige og en drøm å få lede og utvikle. Jeg elsker å stå på ski, men jeg ser også frem til å ta i bruk mulighetene som finnes her resten av året, sier Pernilla Gravenfors, kommende hotelldirektør på Copperhill Mountain Lodge.

Design Hotels

"

Copperhill Mountain i Åre. (Foto: Hotellet)

Copperhill Mountain Lodge ble åpnet i desember 2008 og er medlem av den internasjonale kjeden Design Hotels. Hotellet har 112 suiter og rom med totalt 420 senger, samt en konferansekapasitet på 450 personer.

Copperhill Mountain Lodge har egen gourmetrestaurant, afterskibar og loungebar, samt en spaavdeling inspirert av samiske tradisjoner. Skitrekket Copperhill Express forbinder hotellet med alpinanlegget i Åre, med totalt 46 heiser og 102 nedfarter.

Mer om hotellet på hjemmesiden www.copperhill.se

"
Powered by Labrador CMS