Kurt Ritter Rezidor - nett

Rezidor-sjef Kurt Ritter ble CEO of the year

Konsernsjef i The Rezidor Hotel Group, Kurt Ritter, fikk den prestisjetunge utmerkelsen “CEO of the year – Hospitality & Tourism” under CEO Middle East Awards.

Publisert

Konsernsjef i Rezidor, Kurt Ritter. (Foto: Rezidor Hotel Group)

Gjennom tildelingen av prisen anerkjenner og roser juryen Ritters engasjement og lederskap. Hans styring av den raskest voksende hotellgruppen i bransjen, og en reell pådriver for vekst blir også verdsatt.

I juryens uttalelse får Ritter påskjønnelse for sitt lederskap i det utfordrende året 2009, hvor Rezidor åpnet 36 hoteller. Også den fortsatte satsingen i første halvår 2010, med åpning av 20 nye hoteller (4674 rom) og avtaler med ytterligere 24 hoteller (5081 rom) blir trukket frem.

- Jeg er både glad og stolt over å motta denne prisen. Det er fantastisk for vårt selskap å bli anerkjent i Midtøsten, som er en ekstremt sterk og konkurransepreget region for hotellbransjen, sier Ritter.

Midtøstens fremste pris

Prisen ble annonsert under en gallamiddag i Dubai og markerer at CEO Middle East award blir delt ut for femte året på rad. Prisen regnes som Midtøstens fremste pris og hederssermoni for CEOs.

Den fremste publiseringsvirksomheten i Midtøsten, ITP, organiserer prisutdelingen hvor konsernsjefer fra 15 forskjellige bransjer får prisen for enestående suksess, innovasjon, forretningsdyktighet og etikk på tvers av forretningslivet i Midtøsten.

Over 20 år som sjef

Ritter har vært konsernsjef for The Rezidor Hotel Group i mer enn 20 år, og har vært i selskapet i 30 år. Han blir hedret som den lengstsittende konsernsjefen i den verdensomspennende hotellbransjen. Ritter er en visjonær og en gentlemann til fingerspissene.

Med stor tro på at en virksomhets suksess avhenger av de ansatte har han bygget Rezidors visjon på tre enkle ord: Yes I can! Dette uttrykker Rezidors servicefilosofi som gir de ansatte myndighet til å ta viktige avgjørelser når det gjelder. Han er et forbilde i bransjen med sin genuine imøtekommenhet, direkte tilnærming og “Joie de vivre” .

Pressemelding

Powered by Labrador CMS