EricDeNeefRezidorParkInn

Skal utvikle Park Inn by Radisson

Eric De Neef fra Belgia blir, som vi tidligere har omtalt i Horeca, sjef for Rezidors varemerke Park Inn by Radisson. Han blir ansvarlig for å utvikle hotellgruppens unge og friske kjede, i en tid med store investeringer. Han skal ha base ved Rezidors hovedkontor i Brüssel.

Publisert

Belgiske Eric De Neef er ansatt som Senior Vice President i Park Inn by Radisson. Han tiltrer umiddelbart og får base ved Rezidors hovedkontor i Brussel.

De Neef blir også medlem av hotellgruppens Executive Comittee og rapporterer til Jacques Dubois, Senior Vice President & Chief Operating Officer.

Solid bransjeerfaring

Eric De Neef har solid bransjebakgrunn fra mange år i ledende stillinger. Han fikk blant annet ansvaret for den globale markedsstrategien til Mercure Brand i Frankrike i 2002. I 2005 ble han overført til Tyskland som Managing Director for samme selskap.

Nylig hadde han også ansvaret for å utvikle den globale strategien for merkevarene til Accor´s All Seasons, Mercure og M Gallery Hotels.

De Neef er utdannet innen hotelledelse ved CERIA – IPIAT i Brüssel og snakker fransk, nederlandsk, engelsk og tysk flytende. Tidligere har han jobbet som direktør ved Novotel Brugge Zuid (1988), General Manager ved Sofitel Brussels Toison d’Or Hotel (1993), og Operations Director for Sofitel i både Brüssel og Wallonia i Belgia (1999).

Park Inn by Radisson

Hotellmerket Park Inn by Radisson setter sin stolthet i “on mastering the essentials”, ved å tilby store og prisgunstige hotellopplevelser i sitt segment. Park Inn har for tiden mer enn 140 hoteller i drift og under oppføring, med mer enn 26 000 rom i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS