Bjørgvin Thorsteinson Rica Hell Hotel nett

Bjørgvin Thorsteinsson Årets Hotelier 2012

Bjørgvin Thorsteinsson, som direktør ved Rica Hell Hotel, er kåret til Årets Hotelier 2012. Thorsteinsson ble tildelt utmerkelsen under Serviceforum i regi av Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Publisert

Bjørgvin Thorsteinsson, som direktør ved Rica Hell Hotel, er kåret til Årets Hotelier 2012.

Det er Cornell Hotel Society, chapter Norway, som står bak den prestisjetunge prisen som går til en hotelldirektør som har utmerket seg det siste året med sine lederegenskaper.

Rica Hotels har vunnet den prestisjetunge prisen to av de tre gangene den har blitt delt ut, og befester med dette nok en gang sin posisjon innenfor serviceledelse.

En allsidig og resultatorientert leder

Bjørgvin Thorsteinsson mottar prisen under Serviceforum i Stavanger. (Foto: Rica Hotels)

Thorsteinssons brede erfaring, hans evne til å skape gode resultater og ikke minst måten han har klart å ta lærdom av tøffe perioder og bruke dette aktivt for å bli en bedre leder, er egenskaper som juryen har lagt vekt ved årets tildeling.

Thorsteinsson er opprinnelig fra Island, men har utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med kjøkken, restaurant og hotelledelse. Han har jobbet seg oppover i hotellbransjen via salg, Food & Beverage og nå sist som hotelldirektør ved Rica Hell Hotel – en stilling den populære direktøren har innehatt i ni år.

– Dette er bare helt fantastisk, og jeg må takke alle mine medarbeidere på hotellet inkludert ledergruppa og dessuten Rica Hotels som har støttet opp om meg og gitt meg tillitt, sier Thorsteinsson.

Foregangsbedrift

Rica Hell Hotel. (Foto: Morten Holt)

Thorsteinsson er svært engasjert og har utmerket seg som en inkluderende leder som lykkes i å skape resultater gjennom andre. Han har med sin lederstil gjort Rica Hell Hotel til en arbeidsplass med en optimistisk kultur med stolte og fornøyde medarbeidere. I tillegg har han hatt en rekke verv i reiselivet og engasjerer seg sterkt for næringslivet i Stjørdal. Rica Hell Hotel ble nylig kåret til Årets Lærebedrift i Nord- Trøndelag takket være hotellets posisjon som en foregangsbedrift når det gjelder å tilby skoleelever i fylket utplassering.

Den populære islendingen ble i 2011 kåret til årets medarbeider av hotellets ansatte. Dette er første gang i Rica Hotels’ historie at en hotelldirektør blir kåret til årets medarbeider i egen bedrift.

En rollemodell for hele organisasjonen

– På vegne av hele Rica Hotels ønsker jeg å gratulere Bjørgvin med en velfortjent pris, sier konsernsjef Fredrik Utheim.

– Vi er stolte over å ha ledere som hevder seg godt, og i prisens tre år lange historie, er dette andre gang en av Rica Hotels’ ledere mottar hedersbetegnelsen Årets Hotelier. Dette er en bekreftelse på at vi har mange dyktige ledere i vår organisasjon, og det bidrar til inspirasjon og motivasjon for alle våre kollegaer, mener Utheim.

Thorsteinsson får nå mulighet til å utvikle seg ytterligere som leder i form av premien – et to ukers program for etterutdannelse ved Cornell University School of Hotel Administration i USA. The Cornell School of Hotel Administration regnes for å være et av verdens fremste læresteder for Hospitality Management.

– Dette gleder jeg meg enormt til, sier Årets Hotelier om muligheten til å få brynt seg på noen av verdens ledende ressurser innen service management, salg, strategi og markedsføring.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS