Cyril Bricaud First Hotels

First Hotels styrker salgsorganisasjonen

Cyril Bricaud er ansatt som som ny Director of Regional Sales for First Hotels i Norge. Bricaud kommer fra flyindustrien og har mer enn 15 års erfaring fra salg og ledelse.

Publisert

Cyril Bricaud er ansatt som som ny Director of Regional Sales for First Hotels i Norge.

De siste årene har han jobbet som Country Manager i Trust forwarding, et speditørfirma eid av SAS Cargo Group A/S, hvor han blant annet har jobbet med utviklingen av det norske markedet innenfor logistikk av Pharma, Newspapers, Parcel og Perishable industriene.

Fra SAS

Cyril Bricaud har tidligere vært General Manager, Sales & Marketing i SAS Cargo i Norge, Europa og Midt-Østen og har blant annet utviklet SAS Cargos brand, produkt, kvalitet, agentsamarbeid og kundeportefølje.

– Jeg er glad for at vi har ansatt en så erfaren och kompetent salgsleder til vår salgsorganisasjon i Norge. Jeg er overbevist om at Cyril vil bli et positivt bidrag til teamet og jeg er sikker på at dette vil styrke vår salgsfremgang ytterligere til den veksten vi opplever, uttaler Lennart Johansson, VP Sales, Marketing & Revenue.

Bricaud er opprinnelig fransk, og har sin utdannelse fra Forsvaret og Høyskole i Toulouse, Frankrike Han tiltrådte stillingen i midten av oktober.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS