Stubban3

Ny driftsdirektør for Clarion Collection Hotels Norge

John Kristian Stubban er ansatt som ny driftsdirektør for hotellkjeden Clarion Collection i Norge. Stubban blir en del av ledergruppen i Clarion Collection Hotels, og skal bidra til å styrke kjedens posisjon blant forretnings- og fritidsreisene.

Publisert

John Kristian Stubban er ansatt som ny driftsdirektør for hotellkjeden Clarion Collection i Norge.

Som driftsdirektør for Clarion Collection Hotels har Stubban ansvar for overordnet ledelse og oppfølging av 17 hotellperler i porteføljen til Clarion Collection Hotels i Norge.

Stubban har lang fartstid i Nordic Choice systemet og bred ledererfaring fra hotellbransjen. Siden 2007 har Stubban vært Chain Development Manager for Quality Hotels, med ansvar for blant annet videreutvikling av merkevaren Quality Hotels i det nordiske markedet.

Drømmejobben

– Snakk om drømmejobb! Jeg trodde rett og slett ikke det var sant da denne muligheten dukket opp. Jeg har jobbet i Nordic Choice med salg, systemutvikling og nå sist innenfor Quality Hotels i over 10 år nå, og har hele tiden drømt om at en slik mulighet skulle dukket opp. Kjeden har et fantastisk potensial og en unik historie. Dette er både den opprinnelige måten å drive hotell på, samtidig som det er fremtidens vinner i det Skandinaviske hotellmarkedet, det er jeg helt sikker på, sier John Kristian Stubban, driftsdirektør for Clarion Collection Hotels Norge.

– Vi er veldig glade for å ønske John Kristian hjertelig velkommen til Clarion Collection. John Kristian har allsidig lederbakgrunn og hans erfaringer vil bidra til å styrke kjedens merkevare. Her vil han få spennende utfordringer, og jeg er overbevist om at hans egenskaper vil bli avgjørende for å utvikle et enda bedre hotelltilbud, sier Trond Bastiansen, konserndirektør i Clarion Collection.

Clarion Collection Hotels

Clarion Collection Hotels består av 42 mindre og sentralt beliggende hoteller. Hotellene skal være som et hjem for de som reiser mye og som en oase midt i byen for fritidsreisene. Kjeden spesialiserer seg på gjestfrihet hoteller med personlig særpreg og atmosfære. Clarion Collection ”byr på” kveldsmat, kaffe og hjemmebakst, og er den eneste hotellkjeden med egen diktsamling. Clarion Collection Hotels er også en del av Nordic Choice Hotels.

Les mer på www.choicehotels.no

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS