Svein Henriksen Quality

Ny driftsdirektør for Quality Hotels

Svein Henriksen (45) er ansatt som ny driftsdirektør for hotellkjeden Quality Hotels i Norge. Henriksen blir en del av ledergruppa, og skal bidra til å styrke Quality Hotels posisjon i kurs og konferansemarkedet.

Publisert

Svein Henriksen (45) er ansatt som ny driftsdirektør for hotellkjeden Quality Hotels i Norge.

Henriksen har de siste tre årene vært Vice President - Cabin Operations Norge, SAS AB. Svein Henriksen har tidligere jobbet i Choice Hotels Scandinavia, sist som hotelldirektør ved Quality Hotel & Resort Hafjell (2006-2008), og før det som Direktør, Salg Forretning Norge (2004-2006).

Bred ledererfaring

Henriksen har bred ledererfaring gjennom 25 år som mellomleder og toppleder i næringslivet, Forsvaret, internasjonale organisasjoner og medlemsorganisasjoner.

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med hotellene for å utvikle gode løsninger for gjestene. Rent personlig gleder jeg meg enormt til å arbeide innenfor Nordic Choice-systemet - en organisasjon som for meg representerer en kraft i positiv energi og optimisme, sier Svein Henriksen.

- Vi er glade for å ønske Svein hjertelig velkommen tilbake og til spennende utfordringer i Quality Hotels. Svein har en allsidig lederbakgrunn som vil bli viktig for kjeden fremover. Svein har jobbet kommersielt med store organisasjoner i flere år og hans egenskaper vil bli avgjørende for å utvikle et enda bedre hotelltilbud i Quality Hotels, sier Eivind Tangvik, konserndirektør i Quality Hotels.

Quality Hotels Norge

Quality Hotels Norge består i dag av 28 hotell med til sammen nesten 4000 rom. To hoteller er i tillegg under bygging og flere hotell står foran større utbygginger.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS