Anette Ravn Jensen Rezidor nett

Ravn Jensen ny Global Sales Director i Rezidor

Anette Ravn Jensen er ansatt som ny Global Sales Director for Rezidor i Skandinavia. Med over 15 års internasjonal erfaring i hotellbransjen, skal hun lede Rezidors salgsteam i Norge, Sverige og Danmark.

Publisert

Anette Ravn Jensen er ansatt som ny Global Sales Director for Rezidor i Skandinavia. Hun har mer enn 15 års erfaring i hotellbransjen.

– Jeg er veldig glad, og ser fram til utfordringen med å representere og å ha ansvar for salg i de over 300 Hotel Missoni, Radisson Blu-, Park Inn- og Regent-hotell som finnes i vår portefølje. Vi har mange lojale kunder i det skandinaviske markedet, og det er vår oppgave å fortsette med å oppfylle og overgå kundenes preferanser, sier Anette Ravn Jensen.

– Utenfor Norden også

– Hotellene våre er ofte velkjente i det skandinaviske markedet. Samtidig ønsker vi å øke kundenes kjennskap om våre øvrige tilbud, slik at de skal få øynene opp for våre hoteller i Europa og Midtøsten, sier Anette Ravn Jensen.

Fem år i Rezidor

Ravn Jensen har arbeidet i Rezidor-konsernet i fem år. Hun kommer fra stillingen som Director of Revenue Development Nordic, der hun arbeidet med å optimere og utvikle inntjeningskanaler for Rezidors hotell i Norden.

Til da jobbet Ravn Jensen i fem år som salgssjef på hotellkjeden Marriot, og som salgssjef på Inter Continental i ti år.

Sales Director Geir Lysberg leder det norske salgskontoret. Der har Rezidor også sin Group Desk, som bistår med gruppebestillinger og møteforespørsler.

Rezidor Hotel Group

* Rezidor Hotel Group er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer mer enn 400 hoteller i drift og under oppføring, med mer enn 86 300 rom i nærmere 60 land.

* Rezidor driver Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn og Country Inns & Suites i Europa, Midt-Østen og Afrika. Selskapet har fordelsprogrammet goldpoints plus SM for lojale gjester. Gjennom en global lisensavtale med det anerkjente italienske motehuset Missoni utvikler og drifter Rezidor en kjede livsstilshoteller under navnet Hotel Missoni.

* I november 2006 ble Rezidor Hotel Group notert på Stockholmsbørsen. Carlson Companies er største aksjonær.

* Rezidors konsernledelse er basert i Brussel, Belgia. For ytterligere informasjon om se: www.rezidor.com

"
Powered by Labrador CMS