Silje Brandvoll.

Silje Brandvoll blir informasjonssjef i Widerøe

Silje Brandvoll (39), som i dag er administrerende direktør for NordNorsk Reiseliv as, og før det reiselivssjef i Nordland, blir nå ny informasjonssjef i Widerøe.

Publisert

Silje Brandvoll blir ny informasjonssjef i Widerøe.

Silje Brandvoll begynner i Widerøe i løpet av våren 2011. Hun erstatter Siw Sandvik, som sluttet i Widerøe høsten 2010.

Silje Brandvoll ble tilsatt som reiselivssjef for Nordland i 2009, og fikk senere det året jobben som reiselivsdirektør for de tre nordligste fylkene. Før det jobbet Brandvoll noen år i London for frisørkjeden Nikita, og har deltatt i oppbyggingen av kjedens mange satsningsområder.

39-åringen bor i Bodø, har en bachelor i internasjonal markedsføring og en master i markedsføring med fordypning i Service Marketing.

God ballast

-Silje har både erfaring fra reiselivsnæringen og nasjonal og internasjonal markedsføringskompetanse. Samtidig har hun et godt nettverk, spesielt i nord. I sum er dette kvaliteter som vil være svært positive for Widerøe, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

- Jeg ser frem til å arbeide med nye kolleger i Widerøe, og gi mitt bidrag til en enda mer kundeorientert kultur, sier Silje Brandvoll.

Styrke Widerøe

- En åpen kommunikasjon og et godt samarbeid med alle interessenter er nøkkelen til å beholde og styrke den gode posisjonen Widerøe har blant folk, forteller Silje Brandvoll, som på ingen måte føler hun forlater reiselivet.

- Jeg fortsetter nå mitt virke i en av de mest sentrale reiselivsbedriftene vi har i Norge, sier Silje.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS