24 år gamle Simen Vinge er hotelldirektør for nyåpnede Comfort Hotel Xpress. (Foto: Morten Holt)

Vinge (25) ble årets unge leder

Stortalentet Simen Vinge ble kåret til bransjens beste unge leder under HSMAI-utdelingen onsdag kveld. Vinge har hatt en fantastisk karriere i selskapet. Da han var 24 år ble han Norges yngste hotelldirektør, på Comfort Hotel Xpress. I dag, som 25-åring, er han markedsdirektør i hele Comfort-kjeden.

Publisert

25 år gamle Simen Vinge ble kåret til Årets Unge Leder under HSMAI-utdelingen onsdag kveld .(Foto: Morten Holt)

– Som hotelldirektør viste Simen en enestående evne til nytenkning. I dag ser vi hans innovative kvaliteter som markedsdirektør. Nå er vi kjempestolte av å se at han også får anerkjennelse for sine lederegenskaper, sier Petter Stordalen.

PR-gull

Nordic Choice Hotels gjorde det sterkt under HSMAIs prisutdeling. Resultatet var både gull og hederlig omtale.

Også PR-gull gikk til Nordic Choice Hotels. Det var for kampanjen Rock`n`Roll Revolution, i forbindelse med åpningen av Xpress-hotellet. Resultatene av kampanjen snakker for seg selv: flere hundre norske og internasjonale nyhetsmedier og bloggere, dekket Comfort Xpress-kampanjen fra start til slutt.

– Dette var en svært hyggelig anerkjennelse. Mest av alt inspirerer det oss til å bli enda bedre. De neste årene åpner vi noen av de mest spektakulære hotellprosjektene i Skandinavia. Vi har fortsatt mye på hjertet som vi gleder oss til å fortelle til våre gjester, sier Stordalen.

Hederlig omtale

I tillegg til to gull, fikk Nordic Choice også hederlig omtale. Quality Spa & Resort Norefjell fikk hederlig omtale i kategorien Samfunnsansvar, for sin WeCare-satsning.

Clarion Hotel & Congress Trondheim fikk hederlig omtale i kategorien PR for kampanjen rundt Talentjakten, som er en helt ny måte å drive rekruttering på.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS