Gulating ølutsalg åpner i Horten

Gulating ølutsalg, som er en ny og omfattende satsing innenfor det norske ølmarkedet, åpner i dag, torsdag 10.mars nytt ølutsalg i Vektergården Senter i Horten.

Publisert
Gulating ølutsalg åpner i dag i Horten.

Det nye ølutsalget vil bestå av mellom 300 og 350 varianter av øl og blir vel det mest omfattende ølutsalget i Nordre Vestfold. I tillegg har Gulating i Horten et bredt tilbud av utstyr og råvarer for hjemmebryggere og andre spennende produkter som er tilknyttet ølkulturen.

Horten Bryggeri bak ølsatsingen

– Vi ser frem til å tilby publikum i Horten et bredt utvalg av ulike ølsorter, samtidig som vi har øl fra alle de store bryggeriene. For Horten Bryggeri er det spesielt hyggelig å være tilbake for fullt i ølbransjen med et bryggeriutsalg i Horten. Vi har siden relanseringen av Hortenspilsen i fjor høst blitt svært godt mottatt og vi har store forventninger til etableringen av Gulating i Horten, sier daglig leder Dag Kjeldsberg i Horten Bryggeri i en pressemelding.

Horten Bryggeri har en unik og spennende historie helt tilbake til 1854. Det er datterselskapet Horten Bryggeriutsalg AS som står bak den nye satsingen.

Ni Gulating-utsalg

– Dette er et bryggeri med en tradisjonsrik historie som nå er for fullt tilbake i det norske ølmarkedet. Gulating ølutsalg i Horten er den andre franchisebutikken og markerer samtidig den første av en rekke nye åpninger i år. Totalt er det nå ni Gulating utsalg i Norge, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating Bryggeri.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Gulating bryggeri

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg Oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

Gulating er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog Strømmen, Fredrikstad og Horten.

Et typisk Gulating-ølutsalg består av om lag 300 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikingpr pale le, Myrkr brown ale og Inland India pale ale.

Les mer på Gulating.net

 

Powered by Labrador CMS