Vidar Skagen (til høyre) blir ny daglig leder for Hostelling International Norge, mens Tobias Johansen blir ny ny prosjektleder for «Region Øst». (Foto: HI Norge)

Ny daglig leder for HI Norge

Vidar Skagen er ny daglig leder for Hostelling International Norge (tidligere Norske Vandrerhjem). I tillegg har organisasjonen ansatt Tobias Johansen som ny prosjektleder for «Region Øst».

Publisert
Vidar Skagen. (Foto: HI Norge)

Vidar Skagen (63, født 1955) er fra Herøy i Nordland, og var tidligere daglig leder på HI Oslo Rønningen Hostel og Rønningen Folkehøgskole. Han har 20 års erfaring med hotelldrift i Oslo. Skagen tar over etter Milena Tevanovic, som var generalsekretær for landskontoret i perioden 2014 til 2018.

Tobias Johansen. (Foto: HI Norge)

Ny prosjektleder

Tobias Johansen (36, født 1982) er ansatt som ny prosjektleder for «Region Øst» i Hostelling International Norge.

Johansen er fra Skene i Sverige, og har mange års erfaring fra hotell- og overnattingsbransjen. Han tar over etter Saara Pilhjerta, som var regionssekretær for «Region Øst», med ansvar for selskapets hosteller på Østlandet og i Nord-Norge, i perioden 2014-2018.

Hostelling International Norge

Hostelling International Norge er et landsomfattende nettverk av 45 hosteller i Norge.

Det er del av det globale nettverket Hostelling International, som har totalt 3900 hosteller i 70 land over hele verden.

Hostelling International har 3,4 millioner medlemmer, som gjør HI til en av verdens største medlemsorganisasjoner for unge.

HI Norge er dessuten anerkjent som ideell organisasjon på grunn arbeidet med bærekraft og fordi HI Norge tilrettelegger for at ungdommer skal kunne reise og oppdage andre kulturer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS