Petter A. Stordalen vil ha mer høne på Nordic Choice-hotellene. (Foto: Espen Hofsmo)

Stordalen vil ha mer høne

Petter A. Stordalen vil at gjestene Nordic Choice-hotellene i Norge og Sverige skal få mer høne.

Publisert
– Vi skal gi høne til folket! sier Petter A. Stordalen. (Foto: Espen Hofsmo)

– Vi skal gi høne til folket! Ikke bare norsk høne, men også de som har sans for meksikanske, indiske og franske høner kan glede seg, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

– Historisk har det vært litt skepsis mot høne, men med så stort tilbud og variasjon tror vi på suksess. Men høne er ikke for alle, og vi skal selvsagt ikke presse høna vår på de som ikke vil ha, sier Stordalen.

Høne i mange varianter

I tiden fremover vil høne i nye og ulike former og varianter være tilgjengelig på Nordic Choice Hotels, blant annet i fajitas, Garam Masala, coq au vin, hønsefrikassé og cæsarsalat.

Spesielt lunsjen får nå et skikkelig høne-løft, noe eieren av selskapet har stor tro på at gjestene vil sette pris på.

– Flere høner må opp og frem i lyset. Høna kommer i mange varianter i Nordic Choice Hotels og vårt testpanel har blitt overrasket over hvor saftig og smakfull høna kan være. Selv kan jeg simpelthen ikke få nok høne, sier Stordalen.

Bærekraftig mat

Å ta i bruk høna har vært et av flere innovasjonsprosjekter innen arbeidet selskapet gjør på bærekraftig mat.

Nortura og Nordic Choice Hotels har jobbet med å gi gjestene høne siden 2013. I løpet av våren skal prosjektet med å benytte pensjonerte verpehøner i matlaging intensiveres og fornyes med nye retter på menyen, meldes det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS