Jørgen Holte fra Radisson Hotel Group er kåret til «Årets unge leder i reisebransjen» 2018. (Foto: Camilla Bergan)
Jørgen Holte fra Radisson Hotel Group er kåret til «Årets unge leder i reisebransjen» 2018. (Foto: Camilla Bergan)

«Årets unge leder i reisebransjen» 2018

Jørgen Holte fra Radisson Hotel Group er kåret til «Årets unge leder i reisebransjen» 2018 under HSMAI Awards.

Publisert

Holte har arbeidet hos Radisson Hotel Group siden 2015. Han begynte som «Sales manager» for Radisson Blu Plaza Hotel. I 2016 ble han forfremmet til «Account manager», med ansvar for noen av hotellkjedens aller viktigste kunder. I januar 2018 fikk han et vikariat som «Cluster Director of Sales» for sentrumshotellene i Oslo, han fikk stillingen permanent fra mai 2018.

Han har omsetningsansvar for fire hoteller i Oslo, deriblant to av Norges største hoteller; Radisson Blu Plaza og Radisson Blu Scandinavia. Alle fire hotellene gikk betydelig over sine top-line budsjetter i 2018.

Les også: Dette er Årets hotelier 2018

Les også: Dette er Årets unge hotelier 2018

Dette er juryens begrunnelse

«Årets unge leder i reisebransjen» har hatt en bratt karrierekurve, og omtales som en løsningsorientert leder med gode forhandlingsevner, som greier å motivere sitt team for å oppnå fremragende resultater. Samtidig gis det rom for at medarbeiderne skal få mulighet til å utvikle seg. Han følger opp alle medlemmer av teamet med månedlige, individuelle samtaler. 2018 startet med ny, krevende jobb, som han viste at han mestret fullt ut, ved å overgå alle forventninger. Årets Unge Leder i Reisebransjen har ansvar for innsalg på fire Oslo-hoteller, deriblant to av byens største. Alle fire gikk betydelig over sine budsjetter i 2018. Han omtales som et eksepsjonelt ledertalent, som vil fortsette å utvikle seg i årene som kommer».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS