Zohra Palani, som er hotelldirektør på Thon Hotel Ullevaal Stadion er kåret til «Årets unge hotelier» 2018 under HSMAI Awards. (Foto: HSMAI/Thon Hotels)

Dette er «Årets unge hotelier» 2018

Zohra Palani, som er hotelldirektør på Thon Hotel Ullevaal Stadion er kåret til «Årets unge hotelier» 2018 under HSMAI Awards.

Publisert

– Jeg er stolt og takknemlig over å motta denne prisen. Den betyr så mye for meg, særlig med tanke på min bakgrunn som flyktningbarn uten noe videre utdanning. Jeg begynte på «bar bakke», og har tatt den lærerike veien fra å jobbe på gulvet og videre opp karrierestigen til hotelldirektørstillingen jeg har i dag, sier Palani i en pressemelding.

Kåringen fant sted tirsdag 8. januar 2019.

Les også: Laila Aarstrand kåret til «Årets hotelier» 2018

Les også: HSMAIs ærespris til Bjørn Kjos

Les også: Prisdryss til Scandic Hotels under HSMAI Awards

Les også: Dette er Årets unge leder i reisebransjen 2018

– Jobbe hardt og ikke gi opp

Tidligere har hun blant annet jobbet som hotellsjef ved prisbelønte Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Dette er en bekreftelse for meg at mine verdier om å jobbe hardt og aldri gi opp, fører frem. Det er også noe jeg tar med meg i min lederrolle og privat til mine barn; om at ingenting er umulig så lenge man tror på seg selv og er villig til å jobbe hardt. Det å ha klare mål og jobbe målrettet gir resultater. Dersom man setter seg mål finner man alltid en måte å lykkes på, sier Palani.

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et konferansehotell som er direkte tilknyttet nasjonalanlegget for fotball. Hotellet har 144 rom, restaurant og bar.

Juryen

Juryen har bestått av følgende:

Torgeir Silseth (juryleder) (Nordic Choice Hotels), Svein Arild Steen-Mevold (Scandic Norge), Morten Thorvaldsen (Thon Hotels), Josefine Janson (Radisson Hotels Norway AS), Jens B. Raanaas (AS Pals), Leif Evensen (Cornell), Hans Kristiansen (redaktør, HRR) og Kjersti Ruud Walaas (bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling Høyskolen Kristiania).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS