Marawell Hotel Oslo Airport City åpnes høsten 2022  med 410 rom, blir det første hotellet i den nye livsstilskjeden Marawell Hotels. (Foto: Illustrasjon: Haptic Architects)
Marawell Hotel Oslo Airport City åpnes høsten 2022 med 410 rom, blir det første hotellet i den nye livsstilskjeden Marawell Hotels. (Foto: Illustrasjon: Haptic Architects)

Lanserer hotellkjeden Marawell Hotels i Norge

Haut Nordic lanserer en ny hotellkjede i Norge; Marawell Hotels. Kjedens første hotell åpnes på Gardermoen høsten 2022, og kjeden sikter også internasjonalt.

Publisert
Marawell Hotels lanseres i Norge - og snart også internasjonalt. Marawell er en forkortelse for «marvellous well living».
Marawell Hotels lanseres i Norge - og snart også internasjonalt. Marawell er en forkortelse for «marvellous well living».

Høsten 2022 åpner konsernet sitt første Marawell-hotell på Gardermoen. Marawell Hotel Oslo Airport City får 410 hotellrom, 22 møterom, takterrasse, «coworking», japansk restaurant med norske råvarer og et toetasjes trenings- og velværesenter.

Marawell Hotel Bergen blir hotellkjedens andre hotellåpning og ett nybygg i hjertet av Bergen.

Flere hoteller er allerede under planlegging, og Marawell Hotels skal på sikt også gå internasjonalt med det nye hotellkonseptet. Planen er rundt 10 hoteller i Norge, og omtrent like mange utenfor Norges grenser, skriver DN.no.

Banebrytende hotellkonsept

Helsetrenden er global, den nye hotellkjeden Marawell Hotels tar grep om trenden og satser på en holistisk tilnærming til livsstil.

Hotellkonseptet er bygget på en helhetlig tanke om verdien av helse, mental balanse, hvile og kosthold i en travel verden.

Marawell Hotels fokuserer på bevisstheten i samfunnet rundt egentid og egenpleie. (Foto: Marawell Hotels)
Marawell Hotels fokuserer på bevisstheten i samfunnet rundt egentid og egenpleie. (Foto: Marawell Hotels)

Marawell Hotel Oslo Airport City vil bli et flaggskip med unike fasiliteter for den individuelle gjest.

Ønsker et stressfritt liv

Marawell Hotels fokuserer på bevisstheten i samfunnet rundt egentid og egenpleie. Hotellkjeden satser 100 % på kombinasjonen business og helse, uten å bli helsefarm av den grunn.

Den nye kjeden har en visjon om harmoni og balanse for den individuelle gjest. Ambisjonen er å inspirere gjesten til å ta gode valg i hverdagen og leve mer i øyeblikket. Marawell Hotels skal tilrettelegge på en måte som tjener samfunnet og gjesten på best mulig måte. Bærekraft og omtanke for gjestens behov er bærebjelkene i det nye hotellkonseptet.

Fleksibel inn- og utsjekk

Ola v Langli, konserndirektør for Haut Nordic. (Foto: Arkiv)
Ola v Langli, konserndirektør for Haut Nordic. (Foto: Arkiv)

Å leve livet i balanse er en stor utfordring i et samfunn der vi trekkes i alle retninger og skal rekke alt, helst samtidig. Det å leve det gode liv på reise «on the go», er overordnet i hotellkonseptet og som første norske hotellkjede lanserer Marawell Hotels fleksitid.

Du kan sjekke ut og inn når du vil.

Har du behov for en dusj før et viktig møte klokken to eller behov for å sove midt på dagen, er alt lagt til rette for det. Bransjenormen med innsjekk klokken tre er nå historie med lanseringen av Marawell Hotels.

– Blir det en suksess, vil hele hotellbransjen endres for alltid

– Vi skaper miljøer der atmosfære og fargevalg gjenspeiler vår filosofi om harmoni og balanse. Det overordnede er omtanke for den individuelle gjest. Ved bruk av teknologi, møter vi behovet til morgendagens reisende med blant annet fleksitid og livsstilsgaranti. Hotellkjeden gir gjesten en livsstilsgaranti som innebærer at hotellet garanterer for et godt opphold, og de ansatte har alle rettigheter slik at de evner å få deg fornøyd om noe mangler under et opphold hos Marawell Hotels. Er ikke gjesten fornøyd betaler de heller ingenting. Vi er nyskapende og annerledes, og har klokkertro på at markedet er klar for en kjede som fokuserer på enkeltmennesket, sier konserndirektør i Haut Nordic, Olav Langli.

– Dersom dette blir en suksess, vil hele hotellbransjen endres for alltid, sier Olav Langli til DN.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Marawell Hotels

Haut Nordic eies av Kjell Inge Røkkes Aker (50 %) og Sondre Prestegard (50 %).

Høsten 2022 åpner Haut-Nordic konsernet sitt første Marawell hotell i det som blir Nordens mest fremtidsrettede næringspark, Oslo Airport City på Gardermoen.

Marawell Hotel Oslo Airport City får 410 hotellrom, 22 møterom, takterrasse, «coworking», japansk restaurant med norske råvarer og et toetasjes trenings- og velværesenter. Parkering i kjelleren vil ha gode lademuligheter for sykkel og bil. 

Marawell Hotel Bergen blir hotellkjedens andre hotellåpning og ett nybygg i hjertet av Bergen by. Flere hoteller er allerede under planlegging.

Les mer på Marawell.com

Haut Nordic

Haut Nordic bygger, utvikler og drifter hotell, kontorbygg og restauranter.

I tillegg bygger Haut Nordic hotellet Miklagard på Gardermoen, et unikt hotellkonsept med utsikt over Miklagard golfbane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen spaavdeling.

Haut Nordic bygger parallelt også nytt hotell i Kongsberg, og har et nytt flaggskiphotell under etablering i Oslo Airport City (Marawell Hotel Oslo Airport City).

Ved å utvikle eiendom, skape konsepter og drive disse både innen hotell, restaurant og kontorbygg, er Haut Nordic Norges eneste fullserviceleverandør.

 

Powered by Labrador CMS