Rjukan Admini Hotel har fått ny kjøkkensjef. (Foto: Rjukan Admini Hotel )
Rjukan Admini Hotel har fått ny kjøkkensjef. (Foto: Rjukan Admini Hotel )

Ny kjøkkensjef på Rjukan Admini Hotel

Bård Masdalen er ny kjøkkensjef på Rjukan Admini Hotel.

Publisert
Bård Masdalen er ny kjøkkensjef på Rjukan Admini Hotel. (Foto: Rjukan Admini Hotel) 
Bård Masdalen er ny kjøkkensjef på Rjukan Admini Hotel. (Foto: Rjukan Admini Hotel) 

Masdalen har arbeidet som kokk og kjøkkensjef på restauranter og hoteller landet rundt, og har også drevet egne restauranter.

Før Rjukan Admini Hotel var han kjøkkensjef på Hov Hestegård på Gimsøya i Lofoten. Han har hatt verv i KMS (Kokkenes Mesterlaug Sørlandet), blant annet som dommer i lærlingmesterskap.

Mer tilgjengelig for alle

I tillegg har han også jobbet freelance med matkurs og gourmetskole for hobbykokker og mat-interesserte.

Masdalens planer for Admini er å gjøre restauranten tilgjengelig for alle innbyggere, turister og hyttefolk i Rjukan og omegn.

Den nye kjøkkensjefen startet i stillingen 1. august 2019.

– Utvikle kjøkkenet de neste årene

– Vi er svært fornøyde med å ha kapret en svært dyktig kjøkkensjef til å utvikle kjøkkenet videre de neste årene, sier Kenneth Kvam Tangen og Morten Leite ved Rjukan Admini Hotel. Nå ser de frem til en spennende høst og snart forestående julebordsesong.

– Det skal nå være en lav terskel for å besøke flotte Admini, og vi vil ønske alle velkommen til oss for å ta en matbit, en god hjemmebakt kake med kaffe eller bare nyte et glass øl eller vin i peisestuen. Flere dager i uken disker vi opp med en 3-retters meny. Vi setter pris på at gjestene tar kontakt for bordreservasjon. Da kan vi på best mulig vis gjøre klart et flott bord og være forberedt til å yte ekstra god service. På kort sikt planlegger vi å lansere søndagsmiddag for familier, med hjemmelaget middag og dessert-buffét. Trolig blir det også smørbrød-lunsj på lørdager. Vi håper dette skal bli godt mottatt, melder Kvam Tangen og Leite i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS