Illustrasjonsfoto: Søren Dam Thomsen/Radisson Hotel Group
Illustrasjonsfoto: Søren Dam Thomsen/Radisson Hotel Group

Lanserer «Hybrid Rooms» og «Hybrid Meetings»

Radisson Hotel Group lanserer to nye konsepter; «Hybrid Rooms» og «Hybrid Meetings». Målet er å gjøre det enklere og mer effektivt for kunder og gjester å ha møter og sammenkomster.

Publisert
Illustrasjonsfoto: Søren Dam Thomsen/Radisson Hotel Group
Illustrasjonsfoto: Søren Dam Thomsen/Radisson Hotel Group

Nå lanserer Radisson Hotel Group Hybrid Meetings og Hybrid Rooms for å møte de nye forventningene og behovene til dagens kunder og gjester når de bor, jobber og møtes ved Radisson Hotel Groups hoteller verden over.

«Radisson Hotel Groups «Hybrid Meetings»-konsept kombinerer det beste ved å møtes personlig, med virtuelle møter. Dette gjøres ved å tilby et pålitelig bilde-, lyd- og videokonferansesystem, med doble skjermer, trådløs presentasjonsklikker, høyhastighets internettforbindelse og mye mer. Verden fortsetter å tilpasse seg «den nye normalen», med pågående reisebegrensninger, og nå kan arrangører tilby møtedeltagerne å delta virtuelt og tilby hybridformater som muliggjør små, lokale sammenkomster, samtidig som deltagerne kan kringkaste møtet til eksterne deltakere og møtedeltagere i andre deler av verden», heter det i en pressemelding.

Sammen med Zoom

Radisson Hotel Group har inngått et samarbeid med Zoom, en ledende aktør innen moderne videokommunikasjon for bedrifter. Med egne spesialister internt, vil kundene få hjelp med å levere en rekke ulike arrangementer, eksempelvis hybridmøter med deltagere fra ulike steder, til eventer som kringkastes.

«På en sømløs måte kombinerer «Hybrid Rooms fasilitetene du finner i et topp moderne kontor med komforten som finnes i de aller beste hotellrom. Dette skaper et produktivt, dedikert og stille arbeidsområde for forretningsreisende, fritidsgjester og lokale daggjester. Hybrid Rooms tilbyr enkel tilkobling til andre skjermer, videokonferansefasiliteter, trådløst aktivert tastatur, mus og høyttaler, utskriftstjenester, kontorfasiliteter, kaffe og te til deltagerne, tilgang til hotellets velværefasiliteter og mange andre fordeler», skrytes det videre i pressemeldingen.

Radisson Hotel Groups hybridløsninger finnes i dag tilgjengelig på 50 utvalgte hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika. Utrullingen av konseptet fortsetter gjennom 2020 og 2021.

Søkelys på helse og sikkerheten: Radisson Hotels Safety Protocol

I mai lanserte Radisson Hotel Group nyheten om at de lanserer Radisson Hotels Safety Protocol, som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på sine hoteller.

Det gjøres i samarbeid med verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap SGS. Programmet er allerede implementert ved Radisson-hoteller verden over, inkludert hos Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge.

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, beskyttelsesutstyr for de ansatte og skjermer i resepsjonen, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, samt opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS