RicaBergenTebuffet-åpning Stephen Twining og Henry Hansen

Twining åpnet Rica Hotel Bergens tebuffet

Denne uka foretok Stephen Twining den offisielle åpningen av Rica Hotel Bergen nye tebuffet. Vi har ikke sett noen presentasjon av te som dette noe annet sted i Norge, og kanskje heller ikke noe sted i verden, forteller Stephen Twining, som er 10.generasjon direkte etterkommer etter Thomas Twining.

Publisert

Fra åpningen av den nye tebuffeten på Rica bergen. Fra venstre Vidar Strøm Tingstad, Agnieszka Pietak, Koofi Camar, Henry Hansen (Hoteldirektør), Stephen Twining og Hanne Fossum (F&B Manager).

Rica Hotel Bergen har de siste årene blitt kåret til regionens beste hotellfrokost i konkurransen Twinings Best Breakfast - Norges beste hotellfrokost. Hotellet ble senest i 2011 kåret til en topp 4-plassering i Norge.

Les om Norges beste hotellfrokost 2012 her

Verdensnyhet

"

Tebuffeten på Rica Hotel Bergen like før åpningen.

Rica Hotel Bergen har laget en tebuffet som mer enn noe annet innbyr til å drikke te til frokost. Et meget godt og ikke minst sunt alternativ, som gir en perfekt start på dagen.

– Vi har ikke sett noen presentasjon av te som dette noe annet sted i Norge, og kanskje heller ikke noe sted i verden, forteller Stephen Twining, som er 10.generasjon direkte etterkommer etter Thomas Twining. Thomas startet opp Twinings of London helt tilbake i 1706.

Et fantastisk initiativ, sier Twining

– Det hele er satt opp på en særdeles innbydende måte, og gjestene tilbys et stort utvalg av teer. Jeg er opptatt av at gjesten skal få mulighet til å drikke den teen man ønsker, tilberedt på den måten man foretrekker, og med det ønskede tilbehøret. Dette har Rica Bergen virkelig fått til. På vegne av Twinings kan jeg bare gratulere med dette fantastiske initiativet, sier Twining.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS