Maria Oldenbjerg

Årets unge leder i Carlson Rezidor

Danske Maria Oldenbjerg er hedret som Årets Unge Leder («Young Leader of the Year 2012»)  i det internasjonale hotellkonsernet Carlson Rezidor Hotel Group. Hun er Director of Sales and Marketing på de to københavnske Radisson Blu-hotellene Royal og Scandinavia.

Publisert

Maria Oldenbjerg under mottakelsen av prisen ”Young Leader of the Year 2012” sammen med Wolfgang Neumann (CEO, Rezidor Hotel Group, til venstre) og Christian Gartmann ( Vice President Nordics, Rezidor Hotel Group (til høyre).

Oldenbjerg startet sin hotellkarriere i 2003, da hun var trainee på Radisson Blu Falconer Hotel i seks måneder.

– Jeg ble fullstendig betatt av hotell-livsstilen, og da spesielt atmosfæren ved Radisson Blu.

Siden har karrieren galoppert i vei for den tidligere sprangrytteren. Først ble hun Sales & Marketing Coordinator og arbeidet parallelt som resepsjonist på Royal Hotel på kveldene og i helgene. I 2007 ble hun Sales Manager, tre år senere Director of Sales på Radisson Blu Scandinavia Hotel, og siden november 2012 har hun vært for Royal Hotel og Scandinavia Hotel. Samtidig har Oldenbjerg tatt videreutdannelse innen økonomi og gjennomført interne utdannelser og kurs.

Nominert av sin sjef

Maria Oldenbjerg ble nominert til prisen av sin sjef, General Manager Roy Kappenberger.

– Maria er alt det vi forventer av en god leder og medarbeider i Radisson Blu. Hun er ambisiøs, hardtarbeidende og lidenskapelig, og hun er ikke redd for å ta initiativ og ansvar. Hun viser varme og et personlig engasjement i møtet med gjestene våre, og evner å motivere de ansatte til å gjøre en ekstra innsats, sier Kappenberger.

– Selvfølgelig er jeg utrolig stolt av prisen, og takknemlig for støtten fra både kolleger og sjefen min. Men mest av alt er jeg stolt over at jeg og teamet mitt når målene våre, og at vi finner en glede i å lykkes i arbeidet vårt hver eneste dag. Det er min personlige motivasjon sier Maria Oldenbjerg.

Delt ut siden 1999

Prisen ”Young Leader of the Year" har blitt delt ut siden 1999. Prisen gis til yngre ledere i Carlson Rezidor Group som ikke bare viser gode lederegenskaper, men som også gjør en ekstra innsats for gjester, kolleger, investorer eller hotellets nærmiljø. Prisen gis på bakgrunn av talent og innsats, men er også en viktig del av Carlson Rezidor sin bevisste strategi om å tiltrekke seg og utvikle fremtidens ledere. Med prisen følger både heder og ære og et pedagogisk stipend på 5000 euro.

Oldenbjerg er den andre dansken som i løpet av tre år mottar den prestisjefylte prisen fra det verdensomspennende hotellkonsernet med over 1300 hotell og 80 000 medarbeidere.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS