Atle Helle Rezidor

Norsk tilskudd i Rezidor-ledelsen

Rezidor forsterker den nordiske ledelsen med nordmannen Atle Helle. Han blir ny Area Director Finance & Control i Carlson Rezidor Hotel Group for Norge, Sverige, Danmark og Island. Atle Helle kommer fra stillingen som CFO i SAP Norge AS. Han vil ha arbeide fra Oslo.

Publisert

Atle Helle blir ny Area Director Finance & Control i Carlson Rezidor Hotel Group for Norge, Sverige, Danmark og Island.

– Jeg ser veldig frem til å arbeide for Carlson Rezidor. Radisson Blu og Park Inn by Radisson er sterke varemerker. Jeg er takknemlig og ydmyk for å bli valgt ut til denne spennende stillingen. Jeg erfarer at det er en høy faglig kompetanse kombinert med en stor entusiasme blant mine kolleger, noe som gjør at vi lettere vil klare å øke vårt forsprang til andre kjeder, sier Atle Helle.

PepsiCo og Egmont

Helle har omfattende erfaring innen controlling og finans i Norge og Baltikum. Han har blant annet jobbet for store nasjonale og multinasjonale selskaper som PepsiCo og Egmont.

Han har også ledet ulike fusjons- og oppkjøpsprosjekter i mediebransjen. Helle er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Vi er svært godt fornøyd med å få en ressurs som Atle Helle til posten som Area Director Finance & Control. Jeg har store forventinger, og er sikker på at han kommer til å gjøre en strålende jobb, sier Christian Gartmann, Area Vice President i Norden, Carlson Rezidor Hotel Group.

The Carlson Rezidor Hotel Group

...ble etablert i begynnelsen av 2012. Carlson Rezidor Hotel Groups portefølje omfatter over 1300 hoteller, global tilstedeværelse i 80 land og sterke globale merkevarer (Radisson Blu, Radisson, Country Inns & Suites By CarlsonSM, Park Inn by Radisson, Hotel Missoni and Park Plaza).

... har over 80 000 ansatte.

... har hovedkvarter i Minneapolis, USA og Brussel, Belgia.

Les mer på Carlson.com eller Rezidor.com

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Powered by Labrador CMS