WolfgangNeumannRezidor

Ny konserndirektør for drift i Rezidor

Wolfgang M. Neumann er ansatt som Chief Operating Officer med ansvar for drift i Rezidor. Han tiltrer stillingen 9. mai 2011. Østerrikeren Neumann har bred internasjonal erfaring innen hotell- og restaurantbransjen, og var inntil nylig administrerende direktør i Arabella Hospitality Group i München.

Publisert

Wolfgang M. Neumann er ansatt som Chief Operating Officer med ansvar for drift i Rezidor.

Wolfgang M. Neumann har sin utdannelse fra Insead Management School (Frankrike), Cornell University (USA) og Hotel & Tourism Management Institute Klessheim (Østerrike). Før jobben som administrerende direktør i Arabella Hospitality Group i München arbeidet han for Hilton International i mer enn 20 år.

Her bygde han sin karriere via EAM- og GM-stillinger ved Hilton-hoteller i Brüssel, London, Paris og Frankfurt. I Hilton var han også viseadministrerende direktør for Vest- og Nord-Europa, viseadministrerende direktør for Scandic/region Norden, styreformann for UK og Irland og styreformann for Hilton Europe & Africa.

Bredt ansvarsområde

I sin rolle som Rezidors konserndirektør med ansvar for drift vil Wolfgang bli medlem av selskapets hovedstyre og rapportere direkte til Kurt Ritter, Chief Executive Officer i Rezidor.

Følgende funksjoner vil rapportere direkte til Neumann: viseadministrerende direktør for salg, markedsføring og distribusjon, viseadministrerende direktør for Park Inn, viseadministrerende for økonomi og kontroll, mat og drikkevarer samt for fremtidsutsikter, og direktørene for Brand Services Radisson Blu og markedsføringstjenester. Neumann vil også lede gruppen av viseadministrerende direktører for områder, regionale direktører og distriktssjefer i hele Europa, Midtøsten og Afrika.

Ønsker suksess

Neumann etterfølger Jacques Dubois, som forlater stillingen av personlige grunner.

– Jeg ønsker å takke Jacques for hans gode lederskap og verdifulle bidrag til selskapet samt for det engasjementet han har vist i disse årene, og jeg ønsker ham all mulig suksess i sin videre karriere, sier Kurt Ritter.

Jacques Dubois kom til Rezidor i slutten av 1996 og har siden da innehatt flere ledende stillinger innen selskapets avdelinger for drift, salg og økonomi. I 2006 ble Jacques forfremmet til viseadministrerende direktør for Park Inn-hotellene, og i oktober 2007 ble han konserndirektør med ansvar for drift i Park Inn- og Country Inn-kjedene. Siden 2009 har han hatt stillingen som Rezidors Chief Operating Officer.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS