Tom Flanagan Rezidor

Ny Rezidor-sjef i Norden

Tom Flanagan, opprinnelig fra Irland, er ansatt som ny regionsjef for Norden (Area Vice President Nordics) i Rezidor Hotel Group. 1. mars tar han over stillingen til Thomas Engelhart, som har sagt opp sin stilling.

Publisert

Iren Tom Flanagan skal fra 1. mars lede Rezidor Hotel Group i Norden.

Flanagan får dermed ansvaret for Rezidors portefølje på mer enn 60 hoteller med 15 000 rom i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Han har vært i Rezidor siden 1999, sist som Area Vice President i Øst-Europa og Russland. I sin nye stilling vil han være basert på Rezidors Area Support Office i Stockholm.

Norge - et viktig marked

– Jeg ser frem til å sette kursen for vår nordiske reise. Regionen er en viktig del av vår virksomhet, og Norge alene er Rezidors største EBITDA bidragsyter. Vi er forpliktet til å drive ytelsen i området opp til et optimalt nivå og stadig tilføre verdi for våre gjester, eiere og aksjonærer, sier Flanagan.

Tom Flanagan er født i Irland, er diplomøkonom og har en bachelorgrad i Hotel Management fra Galway Regional Technical College og Demontfort University i Birmingham i England. Hans første stilling i Rezidor var som Service Manager på Radisson Blu Hotel Skandinavia i København og Front Office Manager på Radisson Blu Hotel Beijing.

I 2002 ble han Hotel Operations Manager på The Diplomat Radisson Blu Hotel Manama - etterfulgt av stillinger som Hotel Manager på Radisson Blu Hotel Hamburg og som General Manager på Radisson Blu Hotel Galway.

I 2008 ble han utnevnt til District Director Tyrkia, Aserbajdsjan og Kina, med hovedkontor i Istanbul, og siden 2009 har han jobbet som Area Vice President i Øst-Europa og Russland, med base i Moskva. Nå går ferden videre til Norden.

– Resultatfokusert hotelier

– Vi er glad for å ønske en så erfaren og resultatfokusert hotelier som Tom til Norden, der vi har våre røtter og vårt viktigste marked. Gjennom å bygge på vår skandinaviske arv, vår globale ekspertise og sterke merkekjennskap i de nordiske landene, vil Tom og hans team videreutvikle og styrke Rezidors posisjon som den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO Rezidor.

Skal investeres 100 millioner på viktige destinasjoner

I løpet av de neste tre årene vil Rezidor investere mer enn 100 millioner euro for å oppgradere Radisson Blus flaggskip på viktige nordiske destinasjoner som Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg og København. Det omfattende renoverings- og oppussingsprogrammet med fokus på rom og fellesområder har startet og forventes å være ferdig innen utgangen av 2017.

– Disse betydelige investeringene kommer som følge av vår vellykkede emisjon, og gjør oss i stand til å skape state-of-the-art Radisson Blu-eiendommer hvor våre dyktige og dedikerte ansatte tilbyr førsteklasses tjenester, i tråd med vår unike Yes I Can- filosofi, sier Tom Flanagan.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS