Hennig-Olsen Is har fått sølv i Norge i kåringen av 'Årets mangfoldsbedrift'. (Foto: Kjell Inge Søreide)
Hennig-Olsen Is har fått sølv i Norge i kåringen av "Årets mangfoldsbedrift". (Foto: Kjell Inge Søreide)

Mangfold er viktig hos Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har vunnet sølv i kategorien mellomstore og store virksomheter i Norge i «Årets mangfoldsbedrift».

Publisert

Med ansatte fra mer enn 25 land, har mangfold alltid vært en sentral del av Hennig-Olsen Is. Nå har også arbeidet ført til pallplass i statens mangfoldskåring.

Inkludering og solidaritet

– Hennig-Olsen Is har i alle år vært en arbeidsplass preget av inkludering og solidaritet. Det er virkelig en fantastisk anerkjennelse å bli utnevnt som en av vinnerne av Årets Mangfoldspris, og det viser at arbeidet vi gjør er viktig, sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.

Det var 25. august at Hennig-Olsen Is ble utnevnt som den regionale vinneren i Agder i kategorien mellomstore og store virksomheter. I går tok iskremprodusenten andreplassen nasjonalt i samme kategori.

En statlig utmerkelse

Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Formålet med prisen er å fremme etnisk mangfold, bedre bruk av innvandreres kompetanse og øke rekruttering av innvandrere i arbeidslivet.

Prisen utdeles i regi av kunnskapsdepartementet, og vinnerne ble utnevnt på årets integreringskonferanse, som i år fant sted digitalt.

Fremhever bevisst arbeid med mangfold i alle ledd

Juryen fremhevet den langvarige og målbevisste innsatsen Hennig-Olsen Is har gjort for integrering av innvandrere i arbeidslivet. De mente også at iskremprodusenten er sitt samfunnsansvar bevisst ved aktivt å ansette mennesker med innvandrerbakgrunn og gi dem muligheter for kompetanseheving.

– Vi er som en liten global landsby med mennesker fra alle verdenshjørner. Vi tror at et likestilt arbeidsliv, med vekt på god kjønnsbalanse og mangfold, gir en sterk, nyskapende og sunn bedriftskultur. Å motta denne anerkjennelsen gir oss stor motivasjon til å fortsette med dette viktige arbeidet, sier Hennig-Olsen.

Les mer om Mangfoldsprisen her

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS