Nye medarbeidere i Ostehuset

Knut-Espen Misje og Silje Hanasand er nye medarbeidere i Ostehuset. Hanasand blir ny daglig leder for Ostehuset Domkirkeplassen, mens Knut-Espen Misje skal bistå Ostehuset med konseptutvikling, og tar over som vinansvarlig.

Publisert

Silje Hanasand går inn som ny daglig leder for Ostehuset Domkirkeplassen, og erstatter Børge Svensen, som etter eget ønske overtar som daglig leder for Ostehuset Øst og Hinna. Hanasand er utdannet vinkelner. Hun kommer fra Tango og Fish and Cow, og har også markert seg som dommer i Det Norske Måltid.

– Nå ser jeg frem til å bli kjent med det dyktige teamet her på Ostehuset og så skal vi sammen stå på for at våre gjester får gode opplevelser. Regionen har svært gode råvarer og folk i Stavanger kjenner smaken av kvalitet. Det har jeg respekt for og nå skal vi stå på videre for å levere, sier Hanasand.

Vinansvarlig

Knut-Espen Misje skal bistå Ostehuset med konseptutvikling og tar over som vinansvarlig. Målet er å jobbe frem et serveringskonsept på kveldstid og å etablere dette. Misje er en av landets fremste kapasiteter på vin, og har bakgrunn fra Tango, Hall Toll og Gastronomisk Institutt. Samtidig fremdeles aktiv i utdanning av vinkelnere og leder for Det norske Vinkelnerlandslaget.

– Med et så etablert lunsjkonsept blir det spennende å se hvordan vi kan videreutvikle Ostehuset for kvelden. Vi har et dyktig kjøkken og en spennende vinkjeller, så det kribler i meg etter å komme i gang, sier Knut-Espen Misje.

Ostehuset i over 20 år

Ostehuset har i over 20 år i Stavanger etablerer seg som et av byens viktigste lunsjsteder. Samtidig er Ostehuset en viktig cateringleverandør med mål om å lage den beste og reneste maten til våre gjester.

– Vi har gjennom disse 20 årene hele tiden jobbet for å ha de beste råvarene, det grønneste kjøkken og ta vare på kloden vi bor på. Ostehuset ønsker å være i konstant utvikling, og å skulle ta opp konkurransen om kveldsgjestene krever at vi styrker teamet med mer kompetanse og flinke folk, sier eier Hanne Berentzen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS