Støtvig Hotel. (Foto: Morten Holt)
Støtvig Hotel. (Foto: Morten Holt)

Støtvig Hotel – best i Norge

Støtvig Hotel på Larkollen topper den norske listen «Travellers choice» på Tripadvisor foran Solstrand Hotel & Bad i Os og The Thief i Oslo.

Publisert
Storefjell er eneste fjellhotell blant de 25 beste. (Foto: Storefjell)
Storefjell er eneste fjellhotell blant de 25 beste. (Foto: Storefjell)

Videre på listen finner du Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, Hotel Continental i Oslo og Lysebu like utenfor Oslo.

Støtvig Hotel har på kort tid etter åpningen etablert seg om et av de mest populære hotellene i Norge. Allerede året etter åpningen ble hotellets frokost kåret til den beste i Østfold, og nå tar hotellet steget helt til topps på Tripadvisors liste.

Følg Støtvig Hotel på Facebook her

25 beste

Tripadvisor har hatt sin årlige kåring av de beste hotellene i Norge, og en rekke hoteller og overnattingssteder har fått sin fortjente heder. De 25 beste hotellene i Norge, ifølge Tripadvisor, rangeres på listen.

Se hele Triadvisor-listen her

Eneste fjellhotell

– Som det eneste hotellet i Buskerud, og som det eneste fjellhotellet representert på listen, er vi storfornøyd med resultatet, skriver Andreas Nibstad på Storefjell Resort Hotell i en mail.

Hotellet er rangert som det 15. beste i landet på listen.

Storefjell takker sine ansatte for jobben de har gjort og at gjestene tar seg tid til å skrive tilbakemeldinger, som du kan se her.

Les mer på Storefjell.no

Choice med åtte av de 25 beste

Clarion Hotels, som er en del av Nordic Choice Hotels, kaprer hele åtte av plassene. Noen av hotellene som omtales er Clarion Collection Hotel With i Tromsø, Clarion Collection Hotel Bryggen i Ålesund, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo og Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen.

– Vi kunne ikke fått en bedre start på 2016. Her er beviset på at våre gjester setter pris på det vi gjør. Vårt personlige møte i kombinasjon med en profesjonell serviceleveranse er helt avgjørende, sier Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication i Clarion Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS