Mer vitaminer hvis du steamer

En av de sunneste og mest trendy måtene å lage mat på i 2018 er å dampe den. Ved å tilberede mat med damp, holder den seg næringsrik ved at proteiner, vitaminer og mineraler i maten ivaretas. Grønnsaker forblir sprø, kjøtt holder seg saftig og fisken faller ikke fra hverandre.

Publisert

«Grams kombidampovn gjør det enklere å trylle frem måltider fulle av saft og kraft», heter det i en pressemelding.

Damping, steking og baking

«Uansett hva du lager, kan et av ovnens 34 programmer gi gode resultater. Enten bare med damp, eller så kan du både bake og steke med et annet program. Ovnen gjør alt på egen hånd med ett enkelt tastetrykk. For baking er kombinasjonen av damp og varmluft hemmeligheten bak det perfekte brødet. Deigen heves med damp og bakes med varmluft i ett og samme program. Når du setter brødet i ovnen, hever det seg selv og forvandles til et lett og luftig brød med sprø skorpe. Biffen blir også bedre i stekt i ovnen. Saftig på innsiden og en lekker gyllen overflate på utsiden», heter det videre i pressemeldingen.

«Intelligent» ovn

Ovnen har en innebygd støttefunksjon. I tillegg til de forhåndsinnstilte programmene, har den også 20 ekstra brukerprogrammer som husker dine personlige innstillinger for ulike tilberedninger. Med en innebygget kokebok kan selv den mest utrente ble husets egen mesterkokk.

Alle programmer er lett tilgjengelig fra en touch-skjerm, som virker på samme måte som en smarttelefon. Sveip gjennom yndlingsrettene på panelet og la den «intelligente» kombidampovnen gjøre arbeidet.

Veiledende pris Gram Kombi dampovn IOD 12699-92 X: 16 499 kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS