Fra utdelingen av «Årets direkteleverandør», som ble Culina. Fra venstre Britt Strand, Vegard Ylvisåker, Pål Byhring-Enger, Terje Olsen, Erik Engeseth, Kathrine Starheim, Mette Haugland, Jan Muri (som også ble hedret for sin innsats for Gress), og Bård Ylvisåker.

Årets leverandører på Gress

Culina ble kåret til «Årets direkteleverandør», Haugen-Gruppen fikk prisen for «Årets industrileverandør» og Bama storkjøkken fikk prisen for årets stand da Gress-messen ble arrangert i Lillestrøm. Dessuten ble mannen bak Gress, Jan Muri, hedret for sin innsats.

Publisert
Mye heder på årets Gress-messe.

Årets Gress-messe ble nylig arrangert på Lillestrøm.

Disse var nominert som «Årets direkteleverandør»: Bama Storkjøkken, Staples og Culina (vinner).

Disse var nominert som «Årets industrileverandør»: Solera Uteliv, Haugen-Gruppen (vinner) og Lilleborg.

I tillegg ble Bama storkjøkken tildelt prisen for årets stand, en flott stand som ga følelsen av å være midt i et matmarked.

Jan Muri, mannen bak Gress, går av med pensjon senere i år, og fikk også sin velfortjente hylles på scenen.

Kriteriene

Culina på stand på Gress-messen; Fra venstre Pål Byhring-Enger, Tor Sandnes, Mette Haugland, Erik Engeseth, Kathrine Starheim og Mette Wangen.

Prisene er basert på tilbakemeldingen fra Gress-gruppens driftssteder, der følgende kriterier er lagt til grunn:
At leverandøren er løsningsorientert, nytenkende og innovative, kvalitetsbevisst, dyktig på oppfølging og service, opptatt av produktutvikling, oppfølging av Gress-nett og tar samfunnsansvar.

«Årets direkteleverandør»

Dette sier juryen om «Årets direkteleverandør»:

«Årets industrileverandør»: Haugen-Gruppen.

Vinneren har vært en lojal leverandør til Gress-gruppen gjennom mange år. De har en god spredning i sitt produktutvalg og kan levere over hele Norge. Hos årets vinner settes kunden alltid i fokus. Dette vises igjen i tilbakemeldingen fra våre brukere som melder om 110% service, god kunnskap, hurtig leveranse og høy fleksibilitet.

– Å få en slik oppmerksomhet og gode tilbakemeldinger fra Gress er noe vi alltid håper på, og det motiverer enormt til videre godt arbeid. Å levere godt over tid klarer man bare om alle deler av organisasjonen spiller på lag, noe vi virkelig gjør i Culina, sier Kathrine Starheim hos Culina.

«Årets industrileverandør»

Dette sier juryen om «Årets industrileverandør»:

Årets vinner er en leverandør som har vist seg å være nytenkende og innovativ. De er alltid tidlig ute med produkter som følger trendene i markedet. Innen Gress-gruppen er de kjent for sin svært gode service, og ikke minst deres faglige kompetanse. Dette kommer tydelig frem gjennom deres kurs som har skapt engasjement ute hos brukerne. Årets vinner har en genuin lidenskap og interesse innen sitt fagfelt.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS