Fra en tidligere utgave av Hall Toll. (Foto: Hall Toll)

Utsetter storkjøkkenarrangementer

Flere større arrangementer flyttes senere i 2022 på grunn av den pågående pandemien. Tidligere er det kjent at Norgescup for lærlinger og Tine MatCup for VG2-elever er flyttet. Nå flyttes også StorkjøkkenForum i Sandefjord og Hall Toll i Stavanger.

Storhusholdningsmessen Hall Toll skulle ha blitt arrangert 17. februar, men er nå utsatt til 7. april.

– Som alt annet i verden, har også vi flyttet dato på vår «Hall Toll» messe, som foregår på Clarion i Stavanger. Dette er den eneste rene Storhusholdnings messe for industri og produsenter på Vestlandet, og den eneste som er uavhengig av grossister og innkjøpskjeder. Hos oss står deilig mat, nyheter og ikke minst det sosiale treffet for høydepunktet, opplyser Trond Vidar Mjørlaug, som legger til at messen har 10-årsjubileum i 2022.

Også StorkjøkkenForum flyttes

Samtidig er det i dag også kjent at StorkjøkkenForum i Sandefjord utsettes. Det skulle opprinnelig ha blitt arrangert 26. til 28. januar, men er nå flyttet til 11. til 13. mai.

Det er en rekke spennende innledere på årets utgave, og i meldingen fra arrangøren står de ingenting om at noen av disse ikke skal være med i mai også.

Les også: StorkjøkkenForum 2022 med mange spennende innledere

Norgescup og Tine MatCup utsatt

I desember ble det klart at finalene i Asko Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2022 og finalene i Tine MatCup 2022 utsettes fra februar til 29. og 30. april 2022.

Les også: Norgescup og Tine MatCup utsettes

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS