Renser kaffemaskinene til Nespresso

Caffenu presenterer en kapsel som renser kaffemaskinene fra Nespresso.

Publisert

Caffenu-rensekapsler er designet for Nespresso-maskiner, men vil også fungere for Nespressos kompatible maskiner.

– Rengjøringskapselen renser bryggekammeret av Nespresso kaffemaskiner, det er ikke et avkalkingsmiddel, påpeker Pål Stensland hos Caffenu Nordic.

Bør renses godt

– Med Caffenus rensekapsler, fjernes alt av rester, oljer etc. som sitter i en maskin. Takket være kapselfunksjonen, kombinert med trykket og den skummingsvirkningnen, får den renset alle steder inne i bryggekammeret. Hvis ikke selve bryggekammeret renses, kan det forårsake blokkeringer som kan føre til overbelastningsfeil på pumpe og påvirke smaken av drikken, og da spesielt kaffe, som er svært absorberende og som plukker opp smak lett. Denne renseprosessen vil du ikke få gjennomført med et vanlig avkalkningsmiddel, melder Stensland.

Her kan du se video av prosessen

– Ikke et Nespresso-produkt

Caffenu er ikke et produkt av Nespresso, og er heller ikke relatert på noen måte. Nespresso er et registrert varemerke for Societe Des Produits Nestlé S.A.

Nespresso påpeker følgende: Caffenu er ikke et offisielt Nespresso-produkt, og det er heller ikke et resultat av et samarbeid eller påtegning fra Nespresso. Nespresso er et system der kapslene og maskinene er designet for å fungere sammen og levere konsistent kvalitet i hver kopp kaffe, heter det fra Nespresso

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS