
Dette er de tre norske kokkelandslagene
Dette er de tre norske lagene som skal delta i OL i Stuttgart i februar 2020.
Det har vært omfattende endringer på kokkelandslagene etter VM i Luxembourg i november 2018.
Espeland fra junior og til senior
Alle på det gamle juniorlandslaget er ute. Kun Jon Erlend Matre, er igjen – nå som kokk. Ny kaptein er Gunnar Jensen.
Vaaghals-kokk Aron Espeland, som var med juniorlandslaget tidligere, er nå fast medlem på seniorlandslaget. Espeland vant for øvrig Nordic Young Chef 1. juni.

Under finner du alle navnene på de forskjellige kokkelandslagene.
Kokkelandslaget - senior
Manager: Gunnar Hvarnes
Kaptein Christer Rødseth, Restaurant Vaaghals, Oslo
Kjell Patrick Ørmen Johnsen, Kulinarisk Akademi, Oslo
Jan Erik Hauge, Nemesis, Oslo
Kåre Andre Hjartholm, Salt & Søtt, Bergen
Henrik Falkensten, Britannia Hotel, Trondheim
Kristoffer Lofnes, Etoile, Stockholm
Tonje Torvanger, Statholdergaarden, Oslo
Aron Espeland, Restaurant Vaaghals, Oslo
Commis Thomas S. Breivik, , Kumlegaarden, Drøbak

Commis Robert Haugen, Happolati, Oslo
Commis Åshild Lerbak, Villa Sole, Lillestrøm
Kokkelandslaget - junior
Manager: Gunnar Hvarnes
Kaptein Gunnar Jensen, Mathallen, Tromsø
Irmelin Sandboe, Brasserie France, Oslo
Toum Ditthideth, Britannia Hotel, Trondheim
Jon Erlend Matre, Stock, Oslo
Runar Helgeland, NB Sørensen 2.etg, Stavanger

Thomas Mythe, Restaurant Vaaghals, Oslo
Commis Benjamin Granerud, på Le Benjamin Bar & Bistro, Oslo
Commis Katrine Åsnes Gjesdal, MS Trollfjord, Hurtigruten
Kokkelandslaget Community Catering
Kaptein Thomas Ekenes Fosback, Unilever Food Solutions
Christopher Jarodd, Oslo
Inger Renathe Østmoe, ISS, Oslo
Christian Mathiassen, Toma, Flekkefjord
Idunn Nilsen, DeTreStuer/4 Services, Oslo
Pål Anda, Toma, Stavanger universitetssykehus
Les mye mer om landslagene i den siste utgaven av magasinet Horeca (nummer 4 2019)