Henning Fischer. (Foto: Nores)

Henning Fischer til Nores

Henning Fischer er ansatt som ny innkjøpssjef i Nores. Sammen med innkjøpssjefene Mette Aarø-Stillesby og Petter Ravik skal han forhandle og vedlikeholde avtaler på vegne av de rundt 500 medlemmene i Nores Norge.

Publisert
Henning Fischer. (Foto: Nores)

– Nores er en organisasjon jeg har fulgt med på i mange år, og har i mine øyne alltid vært den innkjøpsorganisasjonen med de mest spennende medlemmene, en god sammensetning av kvalitetsleverandører og ikke minst en organisasjon som er kjent for å ha meget dyktige ansatte. Jeg er glad for å ha blitt en del av dette teamet, og er veldig klar for å jobbe knallhardt med å fortsette å gi Nores sine medlemmer de beste betingelsene fra de beste leverandørene, sier Henning Fischer i en pressemelding.

Utdannet kokk

Fischer er utdannet kokk, og startet sin karriere som kokkelærling på Hotel Continental. Siden da har han fått 15 års erfaring innen bransjen og har blant annet arbeidet hos Augusta Arnesen, Carl Evensen, og kommer nå fra stillingen som innkjøpssjef i Godtlevert og Adams Matkasse.

Kompetanse og gjennomføringsevne

– Vi er veldig glade over å ha fått Fischer med på laget, og gleder oss til å dra nytte av hans kunnskap og brede erfaring. Hans kompetanse og gjennomføringsevne blir viktig for Nores vekst og utvikling fremover, og som bidragsyter til å videre bygge Nores som den mest kjente og attraktive innkjøpsorganisasjonen i Horeca, sier administrerende direktør Nores SA, Pål Semb-Johansson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Nores SA

Nores er en av de ledende innkjøpsorganisasjonene i Norge og Sverige.

Medlemmene består av veletablerte hoteller og restauranter, både enkeltbedrifter, eiergrupperinger og kjeder.

Samlet innkjøpsvolum i 2018 var på over 2,8 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS