Ansvarlig for utvikling Rune Viken (fra venstre), prosjektleder Diana Ness og daglig leder Hugo Mølmesdal. (Foto: Intin AS)
Ansvarlig for utvikling Rune Viken (fra venstre), prosjektleder Diana Ness og daglig leder Hugo Mølmesdal. (Foto: Intin AS)

Lanserer ny innovativ teknologi for reiselivsbransjen

Ny smart teknologi fra Intin skal effektivisere utleie- og reiselivsbransjen. Invite er en ny skreddersydd løsning som automatiserer tildeling av digitale nøkler og temperaturstyring basert på gjestens booking.

Publisert
Daglig leder Hugo Mølmesdal. (Foto: Intin)
Daglig leder Hugo Mølmesdal. (Foto: Intin)

Dette gjør Invite unik i forhold til andre styringssystemer. Løsningen er designet for et proffmarked, og har tatt utgangspunkt i utleie- og reiselivsbransjens behov for effektivisering og redusert energiforbruk, heter det i en pressemelding.

Invite er designet som et økosystem som forenkler interaksjonen mellom leietaker og utleier. Man frigjør ressurser, og leietaker får en mer fleksibel leieprosess.

Varslinger og fjernstyring

Utleier får også varslinger om uønskede hendelser i utleieboligene og mulighet til å fjernstyre låser, varme og andre komponenter direkte fra løsningen. Løsningen er spesielt godt egnet for utleiere med avstand mellom og til sine utleieobjekter som f.eks hytter, rorbuer og leiligheter.

Bærekraft for reiselivsnæringen

Reiselivsnæringen har søkelys på bærekraft. Målsettingen er å hjelpe dem og resten av utleiebransjen å nå sine bærekraftsmål gjennom redusert kostnad, energiforbruk og risiko.

– Gjennom Invite har vi funnet en ny og spennende måte å utnytte smart teknologi for å effektivisere utleie- og reiselivsbransjen, sier en fornøyd daglig leder Hugo Mølmesdal, og fortsetter:

– Spart tid, reduserte kostnader og redusert energiforbruk, vil hjelpe bransjen å nå sine bærekraftsmål på en smart måte.

Intin forventer å kunne levere første versjon av Invite høsten 2020. Løsningen er nå under testing hos piloter. Prosjektet er støttet av Innovasjon Norge og Sunnfjord Utvikling.

Intin AS

Intin AS er lokalisert i Førde, og har ni ansatte.

I forbindelse med lanseringen, søker bedriften flere ansatte innen systemutvikling, markedsføring og salg.

Selskapet leverer tjenester og komponenter innen smarthusteknologi og ble i år Gasellebedrift med over 1000 % vekst siste fire år.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS