Fra KokkeCampus 2021, der Thorvald Nørsett (til venstre) ble kåret til Årets kokketalent.
Fra KokkeCampus 2021, der Thorvald Nørsett (til venstre) ble kåret til Årets kokketalent.

Disse er med på NKLs KokkeCampus 2023

Det er klart for nok en KokkeCampus, i regi Norske Kokkers Landsforening. Se hvem som skal være med her. Årets utgave finner sted i slutten av juni. På samlingen skal også «Årets kokketalent» kåres.

KokkeCampus blir en annerledes «skole» med et sterkt samarbeid med elevenes skole og arbeidslivsorientert undervisning, der mange av NKLs partnere skal være instruktører innenfor sitt fagfelt. 

På KokkeCampus får fremtidens norske kokker på denne måten anledning til å etablere relasjoner og bygge nettverk til NKLs ledere, de norske kokkelandslagene, NKLs næringslivspartnere og de andre deltakere – nyttige relasjoner for den enkelte deltagers fremtidige kokkekarriere.

Fremtidige kokker

«KokkeCampus er en arena der den enkelte deltager skal bli inspirert, oppleve mestring, bli motivert til VG2 og sin fremtidige kokkekarriere, for fremtidens faglærte kokker. NKL har som mål at KokkeCampus skal være en arena hvor fremtidens kokker og Norges unge kokketalenter, skal bli inspirert, oppleve mestring og bli motivert til å fullføre sin påbegynte utdanning», skriver NKL.

Master Class

På KokkeCampus siste dag, holder kokkelandslagenes manager Gunnar Hvarnes en «Master Class». Her vil elevene få en faglig «boost».

En av Norges av beste kokker deler kunnskap, kompetanse og erfaringer med noen av Norges fremtidige kokker. Her vil elevene få nyttige tips, før de selv skal presentere sine ferdigheter i en avsluttende praktisk prøve, en «SpeedCooking-test»

Årets kokketalent

Alle deltagere på KokkeCampus er kandidater til prisen «NKL Årets kokketalent».

 Prisen tildeles den eleven som utmerker seg gjennom sin søknad, sin presentasjon av seg selv på film, gjennom sitt engasjement, sine holdninger og sin sosiale deltagelse under KokkeCampus.

Les også: Kåret til «Årets kokketalent» i 2022

Les også: Kåret til «Årets kokketalent» i 2021

Dette er deltakerne på KokkeCampus 2023

Adrian Fossbakk Bratseth, Ole Vig vgs., Stjørdal

Albertine Ling Lien, Finnfjordbotn/Senja vgs.

Alexis Østnor Tajet, Nannestad vgs

Brita Øiberg Dyrdal, Ole Vig vgs., Stjørdal

Endre Rutgerson, Sam Eyde vgs., Arendal

Erica Valsjø, Byåsen vgs., Trondheim

Eva Geet Pettersen, Glemmen vgs., Fredrikstad

Elin Hustøft Pettersen, Borgund vgs., Ålesund

Jenny Elvine Andersen, Thor Heyerdahl vgs., Larvik

Julie Stenersen Wæraas, Hjalmar Johansen vgs., Skien

Kamilla Lindgård Olsen, Senja vgs

Lea Victoria Evensen, Storhamar vgs., Hamar

Lucas Strømsli, Mo & Øyrane vgs., Førde

Lucas Øvstegård, Vestby vgs.

Mari Solhaug Moi, Bryne vgs.

Marty Paulsen, Greveskogen vgs., Tønsberg

Martyna Kinga Murawska, Sandefjord vgs.

Mathias Johnsen, Sam Eyde vgs., Arendal

Oscar Pepper, Karmsund vgs., Haugesund

Patrik Gulbrandsen, Greveskogen vgs., Tønsberg

Ruben Petch, Kristiansund vgs

Thomas Risanger Rød, Hjalmar Johansen vgs., Skien

Tim Danielsen, Jåttå vgs., Stavanger

Ørjan Liverød, Glemmen vgs., Fredrikstad

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS