Isfjord Radio på Svalbard søker y kjøkkensjef. (Foto: Isfjord Radio)

Isfjord Radio på Svalbard søker ny kjøkkensjef

Tar du utfordringen? Basecamp Explorer Spitsbergen AS søker kokk og kjøkkensjef til Isfjord Radio.

Publisert

Ytterst på Kapp Linné på Svalbards vestkyst ligger historiske Isfjord Radio. Hit kommer du kun med båt eller snøscooter, og gjestene varierer i både form og størrelse. De fleste setter seg pent til bords, mens kongen av Arktis kan dukke opp rundt hushjørnet som en veldig uventet gjest.

Lokal fangst

Isfjord Radios kjøkken byr på store matopplevelser, basert på lokal fangst. Det setter krav til omfattende kompetanse på nordiske tilberedningsmetoder og stor evne til å foredle kortreiste råvarer. Vi er kjent for spektakulære opplevelser – også ved bordet!

Her finnes ingen forutsigbare dager. Teamet er avhengige av hverandres fleksible innsats, sånn er det når naturen setter agendaen. Den kan utfordre med storm og uvær, men den gir også vår nye kjøkkensjef ubeskrivelig vakre opplevelser.

Sette standarden

«I Basecamp Explorer elsker vi gode historier. Og vi jobber hardt for at gjestene skal ha opplevelser for livet. Simon Liestøl Idsø, Jonny Bøkestad og Hans C. Munthe-Kaas har skapt eventyrlige matopplevelser på Isfjord Radio. Nå utfordrer vi deg til å sette en ny standard som vil bli lagt merke til langt utenfor Svalbard. Glad i storslått natur, kreativ og dyktig med lokale råvarer, god til å samarbeide i tette team og villig til å gå på jobb med rifle over skulderen?», heter det videre i utlysningsteksten.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS