Norgescup for lærlinger 2021 er avlyst. (Illustrasjonsfoto: Arrangøren)

Asko Servering Norgescup er avlyst, Tine Matcup utsettes

Asko Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2021 avlyses. Tine MatCup-finalene 2021 flyttes fra Stavanger, og utsettes inntil videre.

«Begge konkurransene møter store utfordringer, med tanke på hvordan de tradisjonelt har vært arrangert og gjennomført, grunnet Covid-19 og alle konsekvenser pandemien fører med seg», heter det i en pressemelding fra arrangørene, underskrevet av Ann-Kristin Syversen (Tine SA), Nina Borgen og Tore Trangmyr (Asko Servering), Kim-Håvard Larsen (NKL) og Anita Løyning (NKL Rogaland).

Bred enighet

Det jobbes med alternative løsninger for Tine MatCup. (Illustrasjonsfoto: Tine)

Konkurransene har vært planlagt med hensyn til gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter.

Derfor er det bred enighet blant de involverte arrangørene om å avlyse finalehelgen 24. og 25. april 2021 på Jåttå videregående skole i Stavanger, og at de letes etter alternative løsninger for Tine MatCup-finalene.

Asko Servering Norges Cup: Alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland.

Tine MatCup: Det sees på alternative løsninger for gjennomføring av finaler. Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør.

– Ingen lett avgjørelse

«Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen ikke har vært lett, og at alle involverte gjerne skulle gitt de unge deltagerne en stor opplevelse, i en vanskelig tid. Likevel er det å bidra til å redusere smittespredning det viktigste vi kan gjøre nå. Alle involverte ser frem til konkurransene i 2022, og lover at finale-helgen 2022 skal bli «best ever», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS