Sindre Iversen og Andreas Gjuvsland fra Bekkjarvik Gjestgiveri vant i helga Bergen Cup. (Foto: Arrangøren)

Bekkjarvik-lærlinger best i Bergen Cup

Sindre Iversen og Andreas Gjuvsland fra Bekkjarvik Gjestgiveri vant i helga Bergen Cup for kokkelærlinger.

Publisert
Joachim Hantho og Junus Chimwisas fra Søtt + Salt i Bergen ble nummer to, og er også klare for NM. (Foto: Arrangøren)

Sammen med Joachim Hantho og Junus Chimwisas fra Søtt + Salt i Bergen på sølvplass skal de representere Bergenkokkenes Mesterlaug og Hordaland i NorgesCup (NM for kokkelærlinger) for kokkelærlinger i Stavanger neste år.

Pallvinnerne i Bergen Cup 2017. (Foto: Arrangøren)

Også bronse til Bekkjarvik

Bekkjarvik Gjestgiveri, som er blitt kjent langt utenfor landets grenser etter Ørjan Johannessens gull i Bocuse d’Or 2015, sikret også bronsemedaljen. Vegard Bruntveit Ingebrigtsen og Michelle Langum ble nemlig nummer tre.

Mange dyktige lærlinger

– Det var veldig jevnt, og mange utrolig dyktige lærlinger fra bedrifter i hele Hordaland som fredag konkurrerte om å komme i finalen lørdag. Og etter stødig levering fra alle finalelagene fra Scandic Ørnen, Bekkjarvik Gjestgiveri 1 og 2, Søtt og Salt, Restaurant 1877, og Solstrand Hotel og Bad, hadde hoveddommer Eline Haugan Bordvik sammen med sine meddommere en vanskelig oppgave. Men etter poengtelling og vurdering, var det altså til slutt Bekkjarvik Gjestgiveri 1 og 2 og Søtt og Salt som besatte pallplassene, opplyser Ona C. Totland i Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Hordaland.

Konkurransen ble avholdt på Sandsli videregående skole i regi Bergen Kokkenes mesterlaug i samarbeid med Opplæringskontoret i Hordaland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS