Tarek Ahmad Rkieh Sekhni. (Foto: Fjordbyen Innkvartering) Kokkelærling på anleggshotellet Fjordbyen Innkvartering AS er blitt lærebedrift. – Det handler om samfunnsansvar. Norge trenger flere fagutdannede kokker, sier plass-sjef Ståle Gundersen. Redaksjonen i Horecanytt Publisert tirsdag 23. november 2021 - 06:15 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side rekruttering nyheter mat kokk november 2021 utdanning
Innhold fra annonsør Slik spiller bakeriperle og Norengros hverandre gode:– Deres løsning er gull for oss