Karlis Veide (til venstre) og Erik Sandal er nye kjøkkensjefer på de to Quality-hotellene i Ålesund. (Foto: Quality Hotel)

Nye Quality-kjøkkensjefer i Ålesund

Karlis Veide er ny kjøkkensjef på Quality Hotel Ålesund, mens Erik Sandal har tatt over styringen på kjøkkenet på det andre Quality-hotellet i byen, Quality Hotel Waterfront.

Publisert

Når julebordsesongen kjøres i gang på Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, er det med to nye, erfarne kjøkkensjefer bak knivene.

Sommeren 2017 startet Karlis Veide som kokk på Quality Hotel Ålesund (den gang Radisson Blu Hotel Ålesund). Før han kom dit har han jobbet som kjøkkensjef på flere ulike restauranter i Ålesund, og har dermed opparbeidet seg solid erfaring som kommer godt med når han nå ble forfremmet til å lede hele kjøkkenet på Quality Hotel Ålesund.

Erik Sandal startet i stillingen som kjøkkensjef på Quality Hotel Waterfront 1. oktober i år. Med over 20 års erfaring som kokk og kjøkkensjef i bagasjen, er det en erfaren kokk som nå skal dra Quality Hotel Waterfront mot nye høyder.

«Can always be better»

Begge hotellene har begge husene fylt opp av julebord fremover. Totalt blir det i år over 30 julebord og flere tusen gjester, tillegg til store konferanser hvor det er essensielt at logistikken flyter.

– På kjøkkenet lever jeg etter mottoet «can always be better», sier Sandal til en bekreftende Karlis Veide.

For hos begge kommer kvalitet i første rekke, i tillegg til smak, samhold og humor.

– Utfordrer leverandører i en bærekraftig retning

På hva det er som er spesielt å være en del av Quality Hotel, svarer de følgende;

– Quality Hotel har en fantastisk kultur, som man kjenner med det samme man entrer hotelldøren. Dette merkes både hos gjester og hos ansatte, sier Erik Sandal entusiastisk.

– Det fantastiske med Quality Hotel-kjeden og hele Nordic Choice Hotels er at vi utfordrer leverandører i en bærekraftig retning og våger å ta et standpunkt i en rekke viktige saker. Det er inspirerende, og det påvirker meg både som privatperson og som arbeidstaker, sier Veide.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS