Niste – den nye matpakka fra Rørosmeieriet

Rørosmeieriet lanserer et økologisk alternativ for dem som vil gi kroppen næringsrikt påfyll. Niste-serien plasserer seg i mellommåltidskategorien. Müslien er også glutenfri.

Publisert

«Rørosmeieriets selvutviklede yoghurtoppskrift gir mild, frisk og fyldig smak. Tettekulturen som bruker i yoghurten bidrar med probiotiske bakterier og prebiotika til magen. I lokket finner du en smakfull, knasende müsli med crisp og tørkede bær. Niste naturellyoghurt med müsli har kun 1 % tilsatt rørsukker og har en mild og frisk smak med müsli. Niste tyttebæryoghurt med müsli har en søt og mild bærblanding i bunnen, som så røres inn i yoghurten sammen med den müslien i lokket», heter det i en pressemelding.

– Dette blir det første økologiske og glutenfrie alternativet i denne produktkategorien i dagligvaren, sier meieribestyrer Trond V. Lund.

– Våre kunder har etterspurt sunne, økologiske produkter i mellommåltidssegmentet og vi håper at nyheten blir godt tatt imot. Niste er for oss en stor satsning og målet er også at det skal bidra til at nye kundegrupper finner frem til oss. For oss på meieriet så er det spesielt artig at den tradisjonsrike tettekulturen brukes i silke moderne produktene, sier Lund.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS