Arne Dalseng. (Foto: Morten Holt)

BFSN på let etter ny daglig leder

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, BFSN, er igjen på let etter ny daglig leder.

Publisert

Steinar Stensson, som begynte i stillingen som daglig leder i fjor høst, har nå sluttet, og styreleder og tidligere daglig leder Arne Dalseng blir arbeidende styreleder i en overgangsperiode – til en ny daglig leder på plass.

Les også: Dalseng overtar BFSN igjen etter at Stensson slutter

Spennende og utfordrende stilling

– Stillingens arbeidsoppgaver bør være spennende, utfordrende og interessante for mange av bladets lesere og deres bekjente, uttaler Dalseng.

– Daglig leder i BFSN er underlagt foreningens styre, skal ivareta foreningens daglige lederfunksjoner, og på alle vis ivareta og fronte de viktige oppgaver for å løfte vår bransje videre. Arbeidsoppgavene er mange og varierende. Som eneste fast ansatt, krever stillingen stor grad av selvstendighet innenfor retningslinjer og årsplaner som utarbeides sammen med styret og generalforsamlingen, skriver Arne Dalseng i den kommende utgaven av magasinet Horeca.

Der kan du også lese mer om daglig leders ansvar for arbeidsoppgaver og hvilke kvalifikasjoner og egenskaper som kreves. Ønsker du å søke stillingen eller vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Dalseng på mailadressen arne.dalseng@bfsn.no.

Her kan du se hvilke bedrifter som er medlemmer i BFSN.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge - BFSN

BFSN ble stiftet i 1977, og er en landsomfattende medlemsorganisasjon, eid og finansiert av medlemsbedriftene.

Medlemmene i BFSN er bransjens ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Utstyr og tjenester spenner over samtlige områder som er relevante for bransjen og leveransene fra bransjen.

Medlemsbedriftenes kunder er alle typer serveringssteder og produksjonsledd i en rekke sektorer.

Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av leveranser i Norge.

Du kan lese mer på BFSN.no

Powered by Labrador CMS